Bu kadro FM'de de oynamaz, simülasyonda da oynamaz.

Bu ne ya sinan kendini atıo stoperlerin kuvağına, onyekuru desen aynı, bu takım nasıl genişleyip kanatlara inecek?

Baya denk güçlerin mücadelesi olarak geçiyor rakibimiz de Göztepe'nin yedek kadrosu.

Sinan'i izleyince Feghouli'ye laf atanlar acaba simdi ne dusunuyor?

taraftar yasini ne diye ıslıklıyo ? ne yaptı adam arda gibi hainlikmi yaptı , her sezon cıktı adam gibi topunu oynadı şu kadrodakilerin % 80'indewn çok emeği var 4 yıldız gibi bi yıldızda hemde.
Yıldız olunca ne oluyor. Ne yani hepi topu 1 sene sneijder gibi bir herifin ekmeğini yedi diye taraftar tapsın mi?
Yasin ne yapti her sene sonu zam zam zam diyip durdu(hani gomis için demedigimizi bırakmadik ya) sonra taraftar agzından ben kupa kazandirdim ben onu yaptim. En son çıkıp gol atmak istiyorum dersen taraftar ıslıklar. Sen sampiyonluğa katkı sağladıysan oynadığın takim da Galatasaraydı hani. Ve şu andaki hırsını ben hic bir maçımızda görmedim ölü eşek gibiydi 2 senedir.

Seve seve o beğenilmeyen geçen seneki takıma dönülecek. Ndiaye de gelince tamamen o takım olacağız Nagatomo ve Emre dışında. Çünkü o takım iyiydi bu ben yaptım olur takımı berbat.

Feghouli’ye laf atanlara he deyip geçiyordum ama artık küfür etmeden geçemem korkarım ki

Dakika 29 takim bos bos oynuyor. Bu ne la?

cok hizli oynuyoruz oyunu biraz yavaslatmamiz lazim

Geri
Üst Alt