Goll helal be fernando böyle devam

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda si.... an.......... , Adam kendi mevkisinde oynamıyor bu bir, paslar atıyor bu iki, Takımın da en kötüsü kesinlikle değil bu üç, Takımın en kötüsü Sinan, Onyekuru, Mariano,Eren. Çıkar Donk u çek oraya Belhanda yı, koy golcü arkasına Emre Akbaba yı, bakın ne oluyor, ama nerde Terim de o kafa. Bu takım da Gomis ve Feghouli kenara oturmaz, otutturulmaz, kendi ayağına sıkarsan. Şimdi verin Ceza, Fatih Terim i Galatasaray dan fazla sevenlerin olduğu yerde zaten benim işim yok

Farklı maçı izlemiyorsak Mariano ve Onyekuruya kötü diyemezsin

Kötüler Eren,Donk,Belhanda diyebilirim. Adamlar sabit oynuyo

Kötü dediğin Onyekuru bizim maçta attı golünü senin maç nasıl gidiyo

Durun bende hala atmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu goztepe sabahtan beri hakemle vir vir vir la ne konuşup duruyorsunuz

Sezon başı başlayan hoca istifa etmesin, kovulmasın. Doğruyu bulmasına yardımcı olunsun.

Ama cesur bazı insanlarda sahadaki bazı adamların başkası oynatamıyor ben oynatıyorum ben ben ben ben ben sebebiyle sahad aolduğunu da söyleyebilsin.
o baskası oynatamıyor ben oynatıyorum dediğin adamlar gecen yıl bızı sampiyon yaptı bu yıl ne dedğişti. malı durum ortada eldekı malzeme neyse oynuyor he gomıs falan dıyeceksen bambaska mevzu var derdın baska be reis. hanı kendınce trol gecınenlerı ıplemıyorumda sunlar sana yakısmıyor. heralde futbol dısı siyasi bi antipatiklik var

Geri
Üst Alt