Sinan böyle oynuyorsa Feg neden oynamaz soru işareti bunlar hep.

Sinandan asla bir as oyuncu olmiyacak bunu gecen senede ogrendik. Yedek olarak kalacak butun hayati boyunca, bundan bikincada ne bileyim Konyaspora gider felan.

Hoca su garipliklerini bırak artık.. Herkesi en iyi yerinde oynat. Yoksa bu maç gider..

Belhanda nin maaşına karşılık bonservisini verelim gitsin yeter ya

Envoyé de mon D6503 en utilisant Tapatalk

Yok yahu banane siyasetinden. Alakası bile yok onunla. Terim konusuna değil çifte standarda itirazım var. Kendisinin başkasına medyadaki adamlarıyla ve tribündeki adamlarıyla yaşattıklarını umarım kendisi yaşamaz. Kendisini Aysalcıların(Aysal karşıtı olmadığımız halde) elinden almışlığımızda vardır forumda. Türk futbolunun 1 numarası adama yapılanlara üzülmüşlüğümüz de.

Bana göre onlar şampiyon yapmadı. O son 2-3 maça getiren takım şampiyon yaptı. Şu anda sahada olmaları diğerlerinin olmaması da ben oynattım oldu inandından başka birşey değil. Herkes 2-3 maçtır izliyor gözleriyle. Feghouli şu Sinan'dan kötüyse lafım yok tabi. İsteniyor ki bu adama tek eleştiri gelmesin. Takım berbatken bile tapınılsın. Ha öyleleri çıkabilir tabi benim ipimde bile olmaz. Herkes Tudor'u savunduğumu hatırlar ama derbilerde ve 3'lü konusunda adamı yerin dibine soktuğumu hatırlamaz. Şimdi burda da aynısı lazım. Sinan ve Donk'un ikinci yarıda sahaya çıkmaması lazım mesela ama laf eden yok. Varsa yoksa Belhanda. Yoksa mükemmel oynadık diye yazıp da geçebilirim ben de.
tüm mesele evet hayır oylamasında video çekip koymadı diye gibi geliyor bana ya neyse önemli değil reis. tek eleştiri gelmesin demiyor kimse demezde böyle bi düşüncesi var sürekli çemkiren arkdaşların fakat öyle bi durum yok en çok savunan bile ( bi takım yobaz kafadaki arkdaşlar varsa onlar hariç) yanlışlarını herkesten önce eleştiriyor zaten terimin. bu tudora suikast yapıldı ayağı kaydırıldı vs muhabbetlerini kullanarak hınc cıkartyosun devamlı ama bi ara karslıklı konusuruz tudorun ayağı kaydırıldıysa hamzanında ayağıda kaydırılmıs olması gerekıyor cunku veya tudorda rıjkerınkın mı ayağını kaydırdı vsvsvs neyse
sımdı bura panayır gibi reis bi ton panik atak hastası arasında kaynamasın sohbetımız. daha sonra uzun uzun sakin kafayla devam ederiz zamanın olunca. bunun muhabbetını bayadır yapmak ıstıyordum senınle

fatih hoca bu sınanı bıdaha oynatmasa kımse laf edemez edende kufru yer bu adam 2 mac oynayınca biyerı kalkıyor 11 de oynayınca şaşırıyor degisik bi tip nede olsa almanci!!

Muğdat'ın boş transfer olduğunu daha lig başlamadan bilmek insanı çıldırtıyor. Zaten anadolu topçusu olduğu belliydi

Fiziki açıdan kendine bakan 10 numaraların 8 numaraya kolayca adepte olacağını düşünüyorum ama sadece düşünüyorum.

Emre de ben o potansiyeli görüyorum ama inşallah yanıltmaz bizi. Fernando-Ndiaye-Emre ortasahasının su gibi akması lazım.

Ha bir de golü atsa da atmasa da bu takımda Garry varsa oynar bu da anayasa maddesi gibi şu an.

Geri
Üst Alt