- 29 Ağustos 2009
- 38.376
- 34.117
- 3.243
gerçek bir HAYİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçek bir HAYİN
Puhahahahahhaaa@Hidayet Sarıdağ sende beğeni atıp duracağına karı at.
Oyuncu kenarda oturtularak kazanilmaz. Gomis ve Feghouli olmali bu kadar basit
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Keramettin TANRIVERDİ Admirim bizi en güzel kadınlar konusundan mahrum bırakmayın.Konunun uzmanı @Hidayet Sarıdağ renkdaşın bu mesajı üzerine gereğini yapıp reisi affedin.@Kenan Ünal reisimiz banlıyken atmam karı falan ayıp
@Keramettin TANRIVERDİ Admirim bizi en güzel kadınlar konusundan mahrum bırakmayın.Konunun uzmanı @Hidayet Sarıdağ renkdaşın bu mesajı üzerine gereğini yapıp reisi affedin.

Kenan normalde 1 hafta ceza yemişti sonrasında kendisi girmeyeceğini söyledi diye biliyorum.Admirim @Kenan Ünal renkdaşımızın cezası affedilebilir veya ertelenebilir durumda mıdır? Konuyu bilmiyorum. Mümkünse şu güzel gelişmelerin olduğu günlerde kimse cezalı olmasın ve buranın keyfini çıkarsın.
——————
![]()
Hidayet konudan mı atıldı anlamadım@Keramettin TANRIVERDİ Admirim bizi en güzel kadınlar konusundan mahrum bırakmayın.Konunun uzmanı @Hidayet Sarıdağ renkdaşın bu mesajı üzerine gereğini yapıp reisi affedin.
2.fotoğraf ilk 11, 3.fotoğraf yedekler mi oluyor fotoğrafta? Öyle görünüyor ama Serdar Aziz kadroda olmuyor öyle olunca da :/
Rezil bir 11 olurSoyunma odasındaki formalar rastgele konmadıysa şöyle bir 11 çıkıyor
Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selçuk
Feghouli Belhanda Sinan
Eren