bu eren gibi bos forvet görmedim. adam pivot forveti ama bitane hava topu kazanamiyor...

Fernando muazzam oynuyorsa vay halimize. Bir hareketle tanri yapıyoruz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando'yu stoperlerin arasına girip oyun kurarken daha çok beğeniyorum. Ndiaye gelince öyle oynar umarım.

Alnitak Alnilam Mintaka

belhandacılar nerde bişey yapsada pusudan çıksak diye bekliyolar heralde bu adam kadar buna destek olan taraftarda zarar bize,tabi gerçekten bizden taraftarsa bu kişiler..

Adam kendi mevkisinde oynamıyor bu bir, paslar atıyor bu iki, Takımın da en kötüsü kesinlikle değil bu üç, Takımın en kötüsü Sinan, Onyekuru, Mariano,Eren. Çıkar Donk u çek oraya Belhanda yı, koy golcü arkasına Emre Akbaba yı, bakın ne oluyor, ama nerde Terim de o kafa. Bu takım da Gomis ve Feghouli kenara oturmaz, otutturulmaz, kendi ayağına sıkarsan. Şimdi verin Ceza, Fatih Terim i Galatasaray dan fazla sevenlerin olduğu yerde zaten benim işim yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne olursa olsun ilk 20 dk'da işi bitirmek önemli içerdeki maçlarda.

Topla kateden tek ortasahamız Tolga takımda, ne kadar sövsede millet hazırlanması gerekiyor bi şekilde. Donk- Fernando ile atak falan yapamıyoruz, 5 metre gidemiyorlar topla.

Donk fernandodan 2 gomlek üstün oynuyor suan geriyi tek tutuyor fernando yanlıs yerde sırıtıyot

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eren çöpçüyok

çöpçü olmadığı için toplanamamış bir çöptür

Şu herife burak yılmazin bonservisini gomdugumuze inanamiyorum yahu.
Lanet olaun o güne burak gitmeyip mal mal ofsayta kalsaydi keske buraktan 10 kat cekilmez bir adam. Ruhsuz gamsiz.

Adamlar kaleciyi halısahadan getirmiş ama gel gör ki daha şut atamadık. Yazık

kalecilerinin ilk süper lig maçı şut çeken yok

sneijder bombalamıştı 2-3 tane

Fernando + Henry <3

güzel geldik

feghouli-gomis&muğdat-emre girmeli eren-sinan-belhanda çıkmalı,ama hoca değişikliklerle bizi şaşırtacak yine...

Geri
Üst Alt