Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
Daha Lig uzun bi Maraton, herşey olabilir, illaki puan kaybedecektir başak, biz maclarimizi almamiz lazım, heleki kadıköyde
Bursa maci haric diger maclarda bizmi puani biraktik sahada yada birileri biraktirdimi?Sen sahanda Konya Fener Rize Bursa maçlarında 8 puan bırakırsan en fazla 2.olursun o da şansın varsa. Ligi sezon öncesi yapmadıkları transferlerle batırmışlardı. Süper Kupa'yı Akhisar'a kaybeden, tarihinin en kolay Şampiyonlar Ligi grubunda tek galibiyet alıp başkasının yardımıyla 3.olan, ligde ise her maç rezil rüsva olan Fernandolu orta sahasıyla şampiyon olmayı hak etmemiştir. Şimdi o maçları alsaydık ligde aynı puandaydık. Kendi sahasında geçen yıl 17de 16 yapan takım nerede bu takım nerede. O zaman bile zar zor şampiyon olduk.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
8 puan fark küçümsenecek bir fark değil. Üstüne bizim Fenerbahçe, Erzurum, Bursa, Konya, Sivas, Paşa, Rize gibi çok zor deplasmanlarımız var. Bu 7 maçın hiçbirine kolay alırız diyemiyorum.Daha mayısı görmeden diğer takımı şampiyon ilan edenler taraftarlığını sorgulamalı. Puan farkı 8 olsa dahi henüz çok erken..
Abi ben sampiyon oldular demiyorum ama biz sampiyon olmak icin ne yapiyoruz isin orasina bakiyorum ?Daha mayısı görmeden diğer takımı şampiyon ilan edenler taraftarlığını sorgulamalı. Puan farkı 8 olsa dahi henüz çok erken..
Onlarda oynayacaklar, bi şekilde bi kaç yerde takılacaklar.. Galatasaray taraftarına karamsarlık yakışmıyor..8 puan fark küçümsenecek bir fark değil. Üstüne bizim Fenerbahçe, Erzurum, Bursa, Konya, Sivas, Paşa, Rize gibi çok zor deplasmanlarımız var. Bu 7 maçın hiçbirine kolay alırız diyemiyorum.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onların deplasman problemi yok. İç saha dış saha fark etmeksizin aynı futbolu oynuyorlar. İnşallah dediğiniz gibi olur da yakalarız ama bu saatten sonra ben zor görüyorum.Onlarda oynayacaklar, bi şekilde bi kaç yerde takılacaklar.. Galatasaray taraftarına karamsarlık yakışmıyor..