GSCimbom
STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat
Alper Altun

STSL 18/19 H:20 | Akhisarspor 0-3 Başakşehir | MS | 3 Şubat Sayfa 29

Alper Altun ·

Cevap
688
Okunma
26,7K
Sayfa
29/35
Akhisarspor03Başakşehir3 Şubat
Bu basakin puan kaybedeceği en az 5 maç var sorun o değilde biz deplasmanda 2 maç üst uste kazanamiyoruz o yüzden bu fark kapanmaz çok zor

Son 20 dk yı izledim Mossoro'yu 2. sarıdan hakem atmadı , ceza sahası içinde taban girdiler penaltısı verilmedi. Resmen Başak kollanıyor.

Başakşehir satılırsa daha kötü.

Hem hakemler ve siyaset eliyle kollanacaklar hem de dünya kadar para gelecek.

O zaman hiç baş edilemeyecek bir kulüp olur.

Bence satılırsa daha iyi hem milletin parası yenmez, hem de katarlılara gittiği için zaten siyaset karışmaz. 30 milyon galatasaray taraftarı var diyoruz, yarısı bu çomarlardan en az. Kimse görmüyor mu bu durumu merak ediyorum?

siyasetin girdiği her şey böyle olur. siyaset de para olan şeye burnunu sokar. stadlar falan bunun için yapılmış demek. başağı satıp beleşten katar ortaklı şirket sahibi olacaklar.

osman gökçek de öyle ankaraya avm yaptı yanına da osmanlısporu için stad dikmişti osmanlı dğşünce ankaragücüne kaldı. osmanlı çıkarsa yine stada çökerler. adam kendine futbol kulübü açtı, avmsinin yanına da stad yaptı. futbolu para kazanma aracı olarak görüyorlar. zaten osmanlı da çıkacak. seneye daha iğrenç bir sezon bizi bekliyor.

basketbolda da konuşulan rakamlar büyüsün de orada da siyasilerin basketbol takımlarını görürüz diye düşünüyorum ama avrupada o kadar karlı bir iş değil basket. yine de bi kaç devlet adamı ileri görüşlüyse şimdiden kendi basket takımlarını açsın derim

Geri
Üst Alt