STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Bir ay sonra gidiyorum şu ülkeden,ne o malum kişinin suratını göreceğim tv açtığımda,ne de saçma sapan haberleri.Böyle giderse lig maçlarını bile izlemem.Avrupa maçlarımızı izlerim en azından adil yönetim olur.İkinci bitirmek kötü değil.İlk iki olarak farkı açıp uefaya konsantre olmalıyız.Orada bizi durdurabilecek bir tff ve siyasi uzantılar olmayacak.Başkan Haluk Ulusoy gibi bir karakter olmalı artık.Konuştuğunda yer yerinden oynamalı.

Fernando son dakika bir sari daha yese, cezasini kupada bitirmezmiydi?

Medyada gündem olusturulmali bencede gidin kupayi verin akbile diye.
Biri on ayak olsa keşke

performansimiz pek iyi sayılmazdi hele ilk yari kayiptik.buna rağmen gol bulduk daha fazlasini da atabilirdik sinan ve belhanda engel oldu.bunlardan bagimsiz bu hakemin allah bin belasini versin

Fernando trabzon maçında mı cezalı? Kupaya yansımıyor de mi bu

Alanya içeride Trabzonu yenmiş.Biz, hükümetspor ve beşiktaş ile berabere kalmış. Burda puan bırakmak beklenebilirdi ama hükümetsporun 1 farklı kazanmaları bitmiyor malesef.

Başak takılmıyor ki bir türlü. Yarın bir umutla izleyeceğim maçı ama Akhisar feci durumda. Erken bir skorla dağılabilirler. Puan kaybı bize hayat verir ama aksi durumda işimiz zor.

Normal şartlarda iki deplasmandan 4 puan iyidir ama ben en azından Trabzon maçında takılır diyordum Başakşehir için. Orayı dönmeleri çok kritik oldu.
Akhisar maçında zaten takılmaz Hukumetspor. O maça bel bağlamayın. Daha çok maç var ve bence şansımız eşit farka rağmen.

Donk oynar haftaya . diagnede geliyor haftaya yenerizde akhisarın yenmesi lazım yarın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi Hakemler çok çok çok inçe inçe doğruyorlar.
Adamların beden dilleri bile o kadar art niyetliki.Maçı izlerken siz de farkediyorsunuzdur o sinsiliği
İlk yarı 4-5 alanyalıya kart göstermesi gerekiyordu
Bizim oyunculara Haybeye gösterdi..İlk yarı 4 dakika uzattı golü attırdı
İkinci yarı 1 dk uzattı.
Allah çocuğundan falan çıkarsın bunların diyorum ben artık ve en sevdiklerinden

Katılır mısınız bilmem ama kadıköy deplasmanı gibiydi resmen, tüm takım mala bağladı ayakta duran tek tük topçu vardı. Muslera sezon sonu gönderilmeli... Ayrıca bir hakem çoluğuna çocuğuna sövdürecek kadar kötü olmamalı

İkinci yarı biraz toparlayabildik ama ilk yarı özellikle eski dönemlerde zayıf kadro ile gidip prese karşı amatör takıma döndüğümüz Kadıköy deplasmanları gibiydi gerçekten.

Geri
Üst Alt