STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Mitroğlu'nun bir antrenmana çıkmış hali bile Sinan'dan iyidir. Mitroğluyla başlasın, olmazsa Sinan'ı alsın.

Gerçek bir forvetle maça çıktığımızı görmek istiyorum artık, yetti...

Bu maçı alırsak Trabzon Kasımpaşa banko galibiyet bu dönemki en önemli maçımız olabilir

179.png

26.png
-
193.png
-
26.png
-
125.png

26.png
-
149.png

4.png
-
107.png
-
124.png

56.png

Yenileri oynatmalı hiç çekinmeden hoca, Semih ve Sinan kulübede otursun kupa maçları yeter onlara ...

Yeni forvetler takım oyununa katkı konusunda Gomis'ten çok daha faydalı olacaklar bence, inşallah yanılmam

Luyindama 11 başlar mitroglu sonradan girer bence. Sinan 2 maçta 3 gol attı son bir şans verir hoca yinede

burhan bey hayatı boyunca herhangi bi spor dalıylla uğraşmışmı acaba yav.
yaptıkları en buyuk aksiyon daracık omuzlarından sarkan kollarını bağlayıp foto çektirmek gibi duruyor profiline bakınca

Mitroglu umarim takima cabuk alisir fayda saglar gollerini atar kritik mactayiz zafer sarhoşluğu yanlis bana gore diagne takima direk alisacagini dusunuyorum ancak mitroglu soru isareti var bana gore

Eren kaldı demek ki, yattığı yerden para almasın affedelim gitsin. Hem diagne onyekuru eren bizdeyken en çok gol atan 3 topçu da bizde olmuş olur ?

Genelde bu tur performanslarda kulubede benden daha iyisi var psikolojisinde eziliyor. Mitroyu kesse Cagne

Bknz:Gecen yil kayseri (d) 2 gol atip bir sonraki macta 80 dk oynayip bisey yapamayan Eren. Gomis girip gol atmisti son 10 dk.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zatwn Diagne ve Mitroglu'nu kesmesi imkansız renkdaş sadece bu maçlık sinan başlar sonraki maçlarda yedek kulubesinde olur diye düşünüyorum

Bu barzoların 10 yıl üst üste oynamış halleri luyindama ve mitroglou nun 2-3 sene oynamamış halinden daha kötü. Hoca da ikisini oynatacaktır diye düşünüyorum

Mitroğlu da Luyindama da geçen Cumartesi ilk 11'de oynamış takımlarında.Biz de 11'e salabiliriz hemen.

Geri
Üst Alt