STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Sinan ilk 11 başlarsa vay halimize.

Umarım hoca böyle bir şey yapmaz. Mitroglou formsuz da olsa ilk 11 başlamalı. Adam has forvet :unsure:

Ben de tam tersini düşünüyorum. Sinen ilk 11 baslamalı. Son 2 haftada 3 gol atan, özellikle Goztepe ye attıgı golle takıma 3 puan kazandıran Sinan , 2 gun once Mitroglu geldi diye kızaga cekilirse bir daha Sinan dan verim alamayız. Diagne yi de dusunecek ister istemez ve hepten kayış kopar;))

Ben de tam tersini düşünüyorum. Sinen ilk 11 baslamalı. Son 2 haftada 3 gol atan, özellikle Goztepe ye attıgı golle takıma 3 puan kazandıran Sinan , 2 gun once Mitroglu geldi diye kızaga cekilirse bir daha Sinan dan verim alamayız. Diagne yi de dusunecek ister istemez ve hepten kayış kopar;))

Sinan kendisi de biliyordur, degil GS in, super ligde herhangi bir takimin birinci santraforu olamaz, olmamali. Mitroğlu ve Diagne alindigi an yedek olacagini zaten biliyor.

O artik feghoulinin yedegi.

Hoca tetteh yerine luyundama yı seçmiş bilinçli olarak antramandan uçağa binmiş hazır yani 2 taktik antraman da çalıştı luyundama yı oynatacak diye düşünüyorum
Mitroğlu son lile maçında oynamış hazır sayılır ama hocanın ilk tercihi değildi tetteh yada diagne olsa direk oynatırdı taktik antraman da istediğini yaptıysa oynatacak ama formu bana düşük geldi gerçi Sinan da tam hazır değil şanslar eşit

Sezonun geri kalanını değerlendirebileceğimiz harika bir deplasman. İyi bir oyunla güzel, net bir galibiyet alırsak mayıs ayına daha net bakabiliriz.

Hic Sinan'a veya Semih'e gerek yok. Direk Mitrouglu ve Luyindama oynasin. Sinan da 60'da filan girer. Hoca insallah Sinan kirilmasin diye ilk firsatta kesmeyeyim demez ?

Tahminimce kadro böyle olur:

Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Sinan

Mitroğlu yedekten girer. Hoca Sinan'ı kesmez. Luyindama'da inşallah aynı şeyi düşünmez. Zira Semih veya Ahmet'e güvenilmez.

Geri
Üst Alt