STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

muslera'nın miadı artık dolmuştur.sezon sonu yeni kaleci aramak lazım.

45 dakikadada herkesi cop yapmayin
Omer-ndiya zaten cop
Herkesede kaymayin hemen

Alanya çok faul yapıyor. Kart da yok.

Bu maç Alanya kırmızı görmezse çok konuşulur :mad::mad:

2.yarı döneriz çok daha farklı bir oyun olur enteresan şeyler olmazsa goldeki gibi yada kırmızı vs

Acil 4-4-2 ye dönmeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiçbir bok oynamıyoruz..istek 0 yardımlaşma 0 ortasaha leş oğlu leş...1 tane sut atamadık.

Öyle gol Muslera yememeli kesinlikle.

Alanya dağıtı bizi ilk devrede ama bunun sorumlusu iki pas yapamayan orta sahada.

Bir fegholi var topu rakibe vermeyen. Onyekuru desen kendisini ne zannediyorsun arkadaş. Devamlı tek başına duvara tozluyor.

Belhanda.... Söyleyecek söz bulamıyorum. Üstünde bizim forma olmazsa net rakip futbolcunun oyuncusu olduğunu düşünür insan.

Linnes rezalet oynuyor İlk saniyeden itibaren.

Savunma tandemi iyi yine İlk maçlarına rağmen.

Mitro.... Oynadığı fark edilmiyor.

ağlayın bebeler küme düşüyoruz dimi tüm takım satılmalı

ama maç sonu 1-3 olunca burda da ötmeyin

8/1 sut istatistigi var alanya 5-0 bile önde olmayi hak etti. takimin hic bir sey oynadigi yok. ruhsuz paragöz üc kagitcilar.

Ulan bi si*tir git amacın belli 1 aydır kuş olduğunu belli ettin yeter artık kes herkes senin ne bok olduğunu biliyo zaten moralimiz bozuldu az ötede yemlen (bkz.antu)
Ulan bi si*tir git amacın belli 1 aydır kuş olduğunu belli ettin yeter artık kes herkes senin ne bok olduğunu biliyo zaten moralimiz bozuldu az ötede yemlen (bkz.antu)

kuş sensin,sizin gibiler esas kuş amacınız koskoca takımı batırmak,batırdınızda,sizden ve sizin desteklediniklerinizden kurtulduğumuz gün GALATASARAYIN kurtuluş günüdür..

Belhanda ve Ndiaye pas atamama konusunda birbirleriyle yarisiyorlar resmen.

Hangisi daha kötü karar veremiyorum. Bir Belhanda daha kötü diyorum sonra tak digeri olmayacak bir pas hatasi yapiyor, sonra Ndiaye daha kötü diyorum sak diye Belhanda rakibe asist yapiyor. Böyle iki tane pas özürlüsü orta saha ile deplasmanda mac kazanmayi ümit ediyoruz.

Bir de bu ikisinin üstüne les gibi Fernando yu ekleyince iste böyle insani kanser edebilecek derecede berbat ötesi bir futbol oyunu cikiyor orta sahamizda.

Ne hoca, ne yönetim, ne futbolcular bana bu 45 dakikayı anlatamaz, Liverpool'la oynasak deplasmanda yine anlatamaz, bu nedir arkadaş dalgamı deçiyorlar, maç boyu karşı kaleciyi görmedik ortasahayı toplasan 5-10 kere geçmişizdir, adamlar press yapıyor eyvallahta kardeşim uzun oyna o zaman ne bu pasla çıkma sevdası çıkar defansı uzun oyna ilerde deve gibi adam var indirsin diğerleride bassın hoca benim gibi oturup izledi ilk yarıyı sıfır müdahale.

Yapacak bişey yok adamlar canla başla oynuyor. Sergen kenarda kıcını yırtıyor. Sanki sampiyonluk maçına cıkmıslar gibi.

İBB ile oynasalar simdiye çoktan yatmıslardı

orta saha da boşa kaçıp top isteyen oyuncu yok
presi yiyince mala bağladılar
maçtan önce uber transferler geldi artik bizi kimse uenemez havalarina girmis topcular
adamin böyle boyunun ölçüsünü alirlar

Geri
Üst Alt