STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

transferlere neden fazla sevinemediğim maçı izleyince belli oluyor,ilk maç diye pek bişey söylemek istemiyorum ama luyindama iyi görüntü vermedi gerçi ortasaha leşti savunma napsın diyorum ama bekleyelim bakalım,mitroglu transferi yatsın diye çok dua ettim hareketli,top süren,savunmanın dengesini bozan bir forvet daha iyi olurdu diagnenin yanında ama inşallah yanıltırlar top gelirse atarım beklemedeyim modunda,belhanda için çok bişey demeye gerek yok belhanda bu yani fazlası değil hoca boşuna kızıyo,muslera artık iyice saçmalaya başladı hiç kızdığımı hatırlamam kendisine ama rezil tamamen...

Geçen hafta balçık tarlasında çok daha iyi oynamıştık yazık ya bize kötü oynayıp 3 puan almak haram sanırım 100 yılda 1 olacak gol yedik

takimin geri kalani böyle oynayacaksa forvete falan gerek yokki kaleye ismaili de koysak en azindan su golü yemezdik iki kaleciyle cikmak daha mantikli zira sürekli yumurtluyor bir tane. forvete bir top veremediler.

uefa kupasını alan takım liginde deplasmanda maç kaybetmiyormu

güzel mantıkmış devam
Olay deplasmanda kaybetmek değil. Dökülüyor takım bildiğin üst üste 3 pas yapamıyor bunun kazanmakla kaybetmekle alakası yok.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek şansımız adamların skora yatması, Selçuk bile girse ilk defa küfür etmem orta sahamız o derece.

Bu Fatih Terim basimizda oldugu sürece deplasmanda baska oyun beklemeyin. Gecen hafta göztepe'nin beceriksizligine denk geldik. Umarim kazaniriz da hic umudum yok. Seneye insallah dogru düzgün bir teknik adam gelir basimiza da kurtuluruz Terim'den

sergenin takımları hep böyle hatırlayın içerde oynarken konyayı son dkda yenebildik

Bazı kriz anlarında çözüm üretmek lazım.

Baktın savunmada pas yapamıyorsun o zaman vur ileri top orada kalsıni sen de orada bas.

Üstelik Mitroğlu gibi artık kafa topu alabilecek santrafor da var.

Gereksiz yere topu kaptırıp geri koştuk.

Trabzon
Akhisar
Malatya

Macları gibi olur 2-3-4’e kadar yolu var 1-2 tanede kırmızı kart görürüz olur biter...

Akbil şampiyonluk kutlamalarına başlayabilir...

Şu marcao nun orta saha versiyonu lazım bize oyun zekası olan fb ye giden kötü tolgay bile işimize yarardı

bu onyekurunun g.tu başı iyice oynamış. 1 tane pas atmadı arkadaşlarına

Geri
Üst Alt