STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

En kotu ikinci olacagiz,olabilir bu alanyali fener cocuklarini takip edecegim bakalim diger maclarda boyle oynayacaklar mi,,bunlarin baskani disisleri bakaninin kardesi yani belediyesporun kardes takimlarindan biri digeri kasimpasa ama bizde de hata var bana kimse muslera demesin artik

Alanya forması giymiş chelsea'ye karşı oynadık galiba ben böyle bisey görmedim.bu arada başak şampiyon yapılcak talimatı gelmiş demekki 2 haftadır büyük doğraniyoruz...

Sinan yüzünden maçı verdik Allah bir daha ona bu formayı giymeyi nasip etmesin

marcaoya fernandoya ve diğer tüm futbolcularımıza kart veren o hakemin.

Göztepe ve Alanya maçlarına 4 iyidir diyordum ama Başakşehir'in Trabzon ve Kasımpaşa'dan 6 çıkarması işleri değiştirdi.

Bugün burada sezonu bırakmış olabiliriz.

Yarın Başakşehir galibiyeti şampiyonluk yarışını bitirebilir maalesef.
Hicbir seyi bitirmez daha cok mac var

Onyekuru bok gibi topcu yav tam bir kücük takim oyuncusu

ince ince maç doğramak böyle olur işte. a....... alper ulusoy

yav bi sakin olun basaksehir dediginiz takim 1-0 1-0 giden takim en az 2 kere berabere kalacaklar zaten.
Fener-besiktas-biz caktigimiz surece babayi alacaklar.
Ha bu hakemler ama bunlara sovsekte dovsekte benim icim sogumaz katiksiz bir olusum. Sampiyon olamazsakta koyayim sampiyonluga 2. oldugumuz surece birsey kaybetmis olmuyor ona gore sakin olmakta fayda var. Birde bu alanyayi basaksehir macinda izlemek gerekir bu keko sergenin takimlari son haftalar sicisa geciyor baktik basaksehire yatiyorlar emin olun ilahi adalet gelir bulur tekmeyi yemeleri elimizden olur

Geçen sene burada kazandık bu sene burada kaybettik maalesef şampiyonluğu.

Bu oyuna ve hakeme rağmen 1 puan cidden iyi hoca baskılı rakiplere karşı çare düşünmeli

Geri
Üst Alt