STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Ne pislik ne şerefsiz bir takım lan bu Alanya, İzlerken çıldırdım hata yapmadı pislikler nasıl bir şevkle oynadı lan bu adiler. Ona rağmen sonlarda galibiyeti kaçırdık eyyamcı hakem bütün sarıları kıçından uydurdu adi herif ABV. Onyekuru son olarak seninde oynayacağın topa sokayım hasta ettin beni bugün evi yumrukladım anasını satayım.

e7892da4aba6b4f57c2d1e3df04d8f8c.jpg

Herzaman ağlamaktan bıkmadın yalak adam geçen yazdıklarından ve göt oluşundan ssonra hala forumda kalmaya utanmaman gülünç

Bekleyelim renkdaşlar maç sonu olsun ben inanıyorum

o dediklerin edepsiz lafları aynen sana iade ediyorum,senin gibi azılı Galatasaray düşmanlarının utanmadan bu takımın taraftarı gibi ortalıkda gezinip,takımın perişan olmasına sebeb olmanız elbet bir gün sorulacak size...

Saglik olsun

Basaksehir de puan kaybedecek herzaman kazanacak degiller ya,diagne’ye ihtiyacimiz var umarim en kisa zamanda adapte olur takima

erkenden çıkardı kartları bize faulleri onlar yaptı kartları biz gördük

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk yarı oyun içinde çözüm bulamamız olmamış üzerinde düşünmemiz gereken bir konu.

Çok doluyum iyi okiyun burayı it sürüleri ,o atadığınız emir verdiğiniz hakemlere rağmen hem köpek gibi salya saça saça gs oynayan çakallar hem medyada algı yapan köpekler sezon sonu bu takım kafanıza vura vura sampiyon olacak görecez,bundan sonra gündem yapmak gerkiyor başakşehirin lehine hakem kararlarında gerekkrse yürüyüş felan yapmak lazım

Bunların yanında muslerayla yollar ayrılmalı ,bu kadar lakayıt artis artis hareketler olmaz yeter.

Mitroğlu oyundayken bu kadar pas almadı Neyse sıkmayın canınızı başak takılacak zaten birçok maçta

Hakem falan geçin aga. Bu maçı Terim verdi. İlk 45 dakikada top oynamadık. İkinci yarıda golü bulduk. 4-4-2 yapacağına tek forveti çıkarıp başka forvet soktu. Yinede oyun fena gitmezken sahanın en iyisi Feghouli çıkardı.

Terim maçı vermiştir. Her saniye savunmak zorunda değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu alanyalı futbolcular tam bir şerefsiz.
Hakem resmen eziyor belhanda ve fernando başta olmak üzere bizim fıtbolcular sırıtıyorlar..

Nerde hani çiğ et yiyenler. Bunlar fizikle olmaz yürek olacak yürek..

Ulan adam haksız olmasına rağmen sinanı tartaklıyor bir tane futbolcu sen yapıyorsun diyemiyor.

Yemin ederim ben böyle birşey görmedim..Bunların bu ruhsuzlukla kötü top oynamaları çok normal..

Haram para kzanıyor bunlar haram

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt