STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Artık her şey bitti, takip etmeye gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk gitti hayırlı olsun 2. olup şamp ligini zorlayalım yapacak bir şey yok.

Bu maç için kesinlikle itiraz edilmeli. Ben böyle rezil bir hakem yönetimi görmedim :mad::mad:

Başakşehir çok puan kaybeder ama biz kaç puan kaybederiz bilemiyorum. Henüz bitmiş bir şey yok her şey bizim elimizde.

Hocayı çok severim ancak Feghouli hamlesi yanlıştı. Bu maçta golden sonra Fernandoya ya da Ndiaye ye gerek yoktu . İkisinden birini çıkarıp Sinan'la forveti 2lemeliydik. En azından Mitroglu nun ayağına top değerdi.

marcaoya neden kart verildi 5 dakikadır füşünüyorum tekrara bakıyorum çözemedim

kaleci haydar götünün çanak kemiği kırılsın da futbol hayatın bitsin

ömer bayramin yerine en azindan tasdemiri denemesi lazimdi. hala ayni odun bu ömerden olmaz

sinan gümüs girmez net

fernando cikar donk girer

ndiayeyi cikarir yunusu alirsin

Maalesef Terim baska birsey bilmiyor,Ömer Bayram ne kadar les olursa olsun oyuna giriyor,Mitroglu cikmasi yanlisti cikmasi gereken kisi Onyekuru idi,Feghouli cikmasi da yüzde yüz yanlisti.Hep ayni hatalari yapiyor Terim ve bildiginden vaz gecmiyor,inati inat.Cikar kednine ve cok kötü oynayan Onyekuruyu ya Feghouliyi sola cek Yunus u sag a al,yada Yunus u sola koy,ama dedim ya Terim bunlari düsünemiyor

Cagne emre yuto dönünce çok başka oynarız da yetmeyebilir malesef bu sene hakemler doğradı bizi. Bu maç için demiyorum bugün oyunun amınan koyan adam onyekurudur kimse kusura bakmayacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her maçı köpek hakemlere karşı oynamak zorunda mıyız sokayım böyle düzene

Yalnız Alanya bundan önceki 2 3 mactada böyle oynadı sürekli önde basiyorlar bizimkiler alanyayi izlememis bence

Terim'in Alan ve Pato yu istemesi çok doğru idi.

Mitroglu ve Digane birbirine çok benzeyen tarz da Pivot ST'ler.
Kaliteli oyuncular ama tarzları aynı.

Bir tane hızlı, dribling gücü yüksek Santafor daha iyi olur.

Bu maçta galibiyeti hak etmedik o yüzden sinirli değilim ama Alanya ve hakem maçı o kadar çirkinleştirdi ki tek öfkem onlara

ulan demekki hakemler 1. sezon bizi korusa biz en az 20 puan farkla sampiyon oluruz

Geri
Üst Alt