STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

yalnız marcao helal olsun sana
tek savaşan isteyeni takımda
ilk göndermemiz gereken belhanda

Yanlız Terim, Henry'nin kulağını çekmeli.

Bu Bencillik ne dır ?!!!!

Ayrıca biraz basit oynamal yı öğrenmeli.

Hadi başakşehir yarın yendi diyelim fark 8 puan
Hadi evimizdeki maçta bunları yeneceğimiz varsayalım 5 puan.

Kalan süreçte biz kazanırken bunlar 1 maglubiyet 1 beraberlik alır mı ? Sanmıyorum.
Trabzon ve kasımpaşa maçlarında bile 6 puanla cıktı yavsaklar

Biktik usandik art niyetli hakem yonetiminden

Tamam top oynamiyoruz ama biktik usandik
bırakmıyorlar ki takım oynasın. şerefsiz alanya tekme tokat dalıyor sarıkart yok bize üflesen cart diye çıkarıyor. maçın sonlarında efecanın marcaoya arkadan faul yapıp atağı kesmesine sarı kart vermedi bu orman çocuğu

Enseyi karartmamak lazım. Yenseydik muazzam olacaktı ama beraberlikte iyidir.

Hocanın tercih hataları vardı. Mitroglu’nun sonradan oyuna girmesini tercih ederdim. Hadi maça başladı gole ihtiyacın olan zamanda çıkmaz adam

Marcao’nun ofansa katkısı büyük olacak. Demiştik! Burada adam akıllı maçını izlemeden attığı pasların yarısı rakibe gidiyor falan diyen hıyarlar vardı.

Luyindama için erken bildiğim bir isim bocaladı. Bir kaç maç sonra ısınacağını düşünüyorum.

Mariano tam ihtiyacımız olan maçta sakatlandı. Mitroglu’nu topla buluşturabilecek tek isimdi.

Feghouli kötüydü. Gol attı ama genel olarak çok geveledi topu.

Belhanda, gevşek ya. 3 puan almamızı engelledi. Mal mal işler yaptı.

Onyekuru kötüydü saçma sapan topları ezip durdu.

Muslera golde hatası olduğunu düşünmüyorum. Çok saçma sapan bir vuruştu. Elle oyunu iyi başlattı. Yan toplarda iyidi. Tek hatası elinden kaptırdığı bir top vardı.

Yunus olumluydu. Bir iki pozisyonda araya iyi gördü.

N’diaye kırmızı görmek için zorladı. Fernando standart ama düşüş devam ediyor. Linnes kötüydü, Sinan kötüydü. Ömer Bayram bak şuradan git.

Hakem aşırı şerefsizdi.
Alanya kasap havası oynamak için çıkmış.

Birde şu adiliğe rağmen gelipte kötü oynadık diye karşılık veren değişikler var ya... hakemden beter bunlar

Hadi başakşehir yarın yendi diyelim fark 8 puan
Hadi evimizdeki maçta bunları yeneceğimiz varsayalım 5 puan.

Kalan süreçte biz kazanırken bunlar 1 maglubiyet 1 beraberlik alır mı ? Sanmıyorum.
Trabzon ve kasımpaşa maçlarında bile 6 puanla cıktı yavsaklar
basak yarın yenerse cevirmesi zor olur
beraberlik veya maglubiyet sansımızı aynı sekıl devam ettirir.

o mac cok onemli.
trabzon macını iple cekiyorum simdiden.

Artık bu kısır futbolu görrmek istemiyorum.4-4-2 ye dönüp Belhanda’yı oynatmasın.Feghouli ile golde iyi iş yaptılar onun dışında ikisi rahat 100 tane top kaybetti.

Yarın akhisarda başaktan puan alır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakem falan geçin aga. Bu maçı Terim verdi. İlk 45 dakikada top oynamadık. İkinci yarıda golü bulduk. 4-4-2 yapacağına tek forveti çıkarıp başka forvet soktu. Yinede oyun fena gitmezken sahanın en iyisi Feghouli çıkardı.

Terim maçı vermiştir. Her saniye savunmak zorunda değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lan oğlum adamı deli etme terim bu kadar sağlık sorunu varken geliyor maça ,ayrıca hakem artık aşikar direk emir almış maçı katletti alanyalılar faullerle sindirdi en az 2 kırmızı çıkmalıydı ,merak etmeyin görecez bundan sonra şampiyonluğu kimin alacağını

takım ne yazıkki belhandanın ayağına bakıyor.işin kötü yanı beyefendi bazen resital yaparken bazen inanılmaz kötü oynuyor aynı maç içinde. bu kadar iniş çıkışlı futbolcuya güvenilmez sezon sonu kesinlikle yollar ayrılmalı

Ayrıca alanya ataklarımızı hep faulle savuşturuyordu. Ama hakem faulleri gerektiği uyarıyı göstermeyerek rakibin sert oynamasına izin verdi. İkinci yarı toparladık ama yetmedi. Neyse sağlık olsun. Akhisarın puan almasını bekleyeceğiz

Linnes maçın en leşiydi. Mariano sakatlanmasa 1-1’den sonra cok farklı olurdu hucuma cıkamadı hic. Hoca yuzunden alamadık maçı, mitro’yu cıkarmasa sinan’ın yakaladıgı 4 pozisyondan en az 1’ini atardık

Bu alanyaspor’dan lige çıktıkları günden beri nefret ediyorum. İğrenç stadı, yavşak taraftarı terimle tartışmış maçtan önce, haydar, efecan gibi onun bunun çocuğu futbolcuları sezon başı 6 attık ya ordan karın ağrıları var. Şampiyonluk maçına çıkmış sanki şerefsizler, sezon başı leştiler sergen köpeği geldi kurtardı. Oda ayrı bir şerefsiz bize karşı takımlarını ölüm kalım maçına çıkarıyor, hakem zaten süzmenin alası, alanyalılara kart yok bize herşeye kart. Adamlar ceza sahasında çarpışıyor heriflere faul veriyor haydar iti 2 dk yattı, 40 saniye zorla uzattı hemen bitirdi. Talimat gelmiş çok belli başak şampiyon yapılacak, insan üstü bir performans gerek oda zor. Son lafım terime yahu mitro neden çıkar? Tam pozisyonları bulmaya başladık sinan andavalı harcadı hepsini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt