STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Bagirip cagiriyoruz ama sol acigimiz Onyekuru arkadaslar

Ne bekliyorsun, sampiyonluk mu

bırakmıyorlar ki takım oynasın. şerefsiz alanya tekme tokat dalıyor sarıkart yok bize üflesen cart diye çıkarıyor. maçın sonlarında efecanın marcaoya arkadan faul yapıp atağı kesmesine sarı kart vermedi bu orman çocuğu

Net art niyetliydi takim kotu oynadi falan diyolar da adamlar iyi pres falan yapmiyodu stoperler orta sahaya top cikardigi an orta sahaya arkadan faul yapiyolardi zaten super ligde hakemler bir adam 10 faul yapmis mi dikkat bile etmiyor

Bize kafadan catir cutur kartlar fauller uydurmayi biliyor pezevenk

Zaten anasini becerdigim ibnetoru gozunun onunde olan pozisyonlara bilerek hatali duduk caldi cok net art niyetliydi gercekten onumuzu kesiyorlar acik ve net sekilde bu sene her macta yasadik bu durumu istisnasiz her macta

Ömer bayram denen şahıs nasıl futbolculuk lisansı almış anlayamıyorum. Ya tamam messi yeteneğin olmaz da be adam sağ bacağını sadece yürümek amaçlı mı kullanıyorsun? Ne top sürebilir ne pas verebilir ne rakibe çarptırmadan orta açabilir futbolun temel kurallarının hiçbirini yapamıyor herif, yok yani lisansında ciddiyim bir sorun var araştırılsın bakılsın iddialıyım kesinlikle bu adam zamanında futbolculuk lisansı alırken o lisansı düzenleyen memur ya çok muzipmiş (bi zamanların nüfus memurları gibi) ya da spor kısmına güreş yerine yanlışlıkla futbol yazılmış başka bi açıklaması yok.Ömer bayram sen futbolcuysan ben amerikan başkanıyım bi insanın mesleğiyle bu kadar mı alakası olmaz ya delirdim ya maçı izlerken..

marcao çok iyi maşallah. luyindamanın da tekniği beklediğimden daha iyi

Marcao çok feci Stoper. Ilerde büyük bir takıma gidebilir. Not edin bunu.
Resmen Thiago Silva

Yanlız Luyindama bana biraz Chedjou varı dağınık geldi.

Tabi değerlendirme yapmak yanlış olur, çünkü bu maç da çok faktör devreye girdi.

- Ilk maçı
- Geri dörtlü komple yeni
- Alanya deplasmanı, hiç çıkamadık...defans habere atak yedi.

Ah be diagne olsaydı bu macı alırdık en kötü topu şişirirdin pozisyon bulurdun ne olurdu o tükürügü atmasaydın

Sinan girmeseydi 10 kişi kalsaydık alırdık maçı ulan şans yok Mitro'ya 1 tane top atmadılar Sinan girdi paso attılar piç etti ama hepsini.

Net art niyetliydi takim kotu oynadi falan diyolar da adamlar iyi pres falan yapmiyodu stoperler orta sahaya top cikardigi an orta sahaya arkadan faul yapiyolardi zaten super ligde hakemler bir adam 10 faul yapmis mi dikkat bile etmiyor

Bize kafadan catir cutur kartlar fauller uydurmayi biliyor pezevenk

Zaten anasini becerdigim ibnetoru gozunun onunde olan pozisyonlara bilerek hatali duduk caldi cok net art niyetliydi gercekten onumuzu kesiyorlar acik ve net sekilde bu sene her macta yasadik bu durumu istisnasiz her macta
ligin en çok faul yapan takımı bu alanya. alper ulusoy iti bugün bunlara çok iyi müsamaha gösterdi.

Linnes, Ndiaye, Fernando, Onyekuru çok çok kötüydü.

Alanya’ya gelirsek kalecileri var haydar mıdır nedir marcaonun sarı kart gördüğü pozisyonda son dakikalarda yaptığı hareket futbol okullarında akademilerde falan izletilsin futbolcunun ahlaksızı nasıl olur ders niyetinde okutulsun ve bu ülkenin futboluna kesinlikle bu karakterdeki futbolculardan dolayı Türk sınırı gelsin !

Marcao müthiş oyuncu ,bugün en beğendiğim adamdı.luyindama fena değildi ,mitroglunun allah nasi biliyosa öyle yapsın adam resmen hayaletdi be...

Eğer bu maçtan sonra hakem konuşmayan gs li varsa medyada direk başakşehirin satılık kalemleri olarak devam etsinler, aspordakiler nasıl keyifli hey yavrum hey ulan varya küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

Mitroglou "Sadece 1 kez antrenmana çıktım. Bu en iyi performansım değildi"

Yalnız ceyhun tek başına 10 faul yaptı ve kart görmedi takım zaten kötüydü üstüne böyle kollanırlarsa tabii kazanamayız

Bizim ortasahalarımız,pardon ortada dolaşan krampon giymiş arkadaşlar zaten çok kötü oynarken hakemin hepsine sarı kart çıkarması onları iyice bitirdi.Maalesef başakşehir şampiyonluğu bu hakemlerle engellenemez.İkinci olup cl ye gitmek ve uefa da önümüze bakmak gerek.

Geri
Üst Alt