STSL 18/19 H:20 | Antalyaspor 2-6 Beşiktaş | MS | 3 Şubat

2 maç sonra sıçarsa ya da sakatlanırsa bugün Kagawa'ya Messi muamelesi yapanlar ne diyecek kimbilir.

Olm az dengeli yorumlar yapın.

2 hafta sonra Antalya-Başak var bu kısır Bjk 6 attıysa Başak'ta rahatça geçer bunları.

Herif geldiği maç 2 gol attı. Belhanda denen gereksiz 2 sezonda 2 gol attı. Siz savunmaya devam edin o rezili

Beşiktaş’tan bi halt olmaz ya bakmayın skora 3-0’dan maç veriyordu gerzekler, Salih malı kendi kalesine atmasa.

O değilde Boffin, bu maç Belhanda oynasa ne yapıp edip ondan bile gol yiyebilirdi bence :asd:

Belhanda’yı 8 e satıp 2 ye Kagawa yı almak büyük başarı olurdu.
Yıllık maliyedi de düşüktür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kagawa ilk maç şovu yapan ünlülere girer. Sezon sonuna kadar yatar, kalkar, sakatlanır. 1-2 tane daha atar, biter.

bjk umrunda değil ve skor da önemli değil.

Antalya çok kötü durumda kaç aydır. Ama şu Kagawa ya takıldım açıkçası.

Türkiye ye getirme şansın var ve bizim kadroda nagatomo varken bunu getirmemek çok büyük bir yanlış.

Yüzde yüz bizede teklif edilmiştir bu.

2 maç sonra sıçarsa ya da sakatlanırsa bugün Kagawa'ya Messi muamelesi yapanlar ne diyecek kimbilir.

Olm az dengeli yorumlar yapın.
Valla tam bizlik adamdı, sakat falan da değilmiş görüldüğü kadarıyla üzüldüm açıkçası kaçırdığımıza Allahın dengesizi belhandanın yerine her türlü alınabilir bir risk gibi geldi bana ki mali açıdan riski yok. Hatta Fernandes'de olurdu yav neydi bizim günahımız Keramettin ? Niye bu herife bu kadar prim veriyor hoca anlayabilmiş değilim.

Yav kardesim hadi ilk gol tamam da 2.gol kalecinin okuzlugü,gerçi ilk golde adamın bacak arasından gidiyor, he belhandadan iyi o ayrı.

Kagawa'yi kaptirdik cok kotu oldu haftaya Besiktas ikinci siraya biz 3. siraya duseriz buyuk ihtimal.

senorun hiç değilse bir taktiği var
60 tane orta yapıyolar bi maçta 2si kafaya çarpsa gol oluyor zaten.bizde taktik maktik yok bambambam devam.

bizimkiler city seviyesinde olduğu için sürekli stoperlerden oyun kuruluyor.top 3 pas sonra musleraya geliyor sonrası malum

Geri
Üst Alt