Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.802
- 43.928
- 4.333
direge vururdu yine girmezdiO değilde Boffin, bu maç Belhanda oynasa ne yapıp edip ondan bile gol yiyebilirdi bence![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direge vururdu yine girmezdiO değilde Boffin, bu maç Belhanda oynasa ne yapıp edip ondan bile gol yiyebilirdi bence![]()
Üstelik bu adamın bitik hali.ligin seviyes düşük ama bu belhanda denen gereksiz ligden bile daha düşük seviyedeBelhanda şu japonun şeyindeki kıl olamaz.
Abi sert bir maçta baştan oynasa anlaşılır durumu, sağlamsa iyidir ama ben sürekli olabileceği görüşünde değilim, bizim lig sert o yüzden adapte olmak kolay olmayabilir.Valla tam bizlik adamdı, sakat falan da değilmiş görüldüğü kadarıyla üzüldüm açıkçası kaçırdığımıza Allahın dengesizi belhandanın yerine her türlü alınabilir bir risk gibi geldi bana ki mali açıdan riski yok. Hatta Fernandes'de olurdu yav neydi bizim günahımız Keramettin ? Niye bu herife bu kadar prim veriyor hoca anlayabilmiş değilim.
Bir tane daha böyle yorum yaparsan ciddi ciddi sövücem.Kagawa'yi kaptirdik cok kotu oldu haftaya Besiktas ikinci siraya biz 3. siraya duseriz buyuk ihtimal.
Bir tane daha böyle yorum yaparsan ciddi ciddi sövücem.
Halbuki belhandayı şutlayıp çok ucuza alabilirdik.idare ederdi biziKagawa'yi kaptirdik cok kotu oldu haftaya Besiktas ikinci siraya biz 3. siraya duseriz buyuk ihtimal.
Hay ağzına sağlık. Ben de bunu kastediyorum. Marcao ve Luyindama ilk maçında onu bize nasıl hissettirdiyse, Mitroglou da bir o kadar hissettiremedi.Dün mitroğlu kötü oynayınca yok yeni geldi yok bilmem ne savunanlar vardı. Drogba ilk geldiği maçta golü atmıştı, marcao ilk msçında on numara oyun oynamıştı. Şimdi kagawa ilk şutu gol. Kim nederse desin iyi topçu her zaman kendini belli eder. Mitroğlu çöptür ve bu adama 1.5 yıl katlanacaz çok yazık.
Bu arada bjk ikinci olamaz.Kagawayı çıkar kötü takım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kagawa'yi gordukten sonra cok pis karamsarliga kapildim cidden.
Halbuki belhandayı şutlayıp çok ucuza alabilirdik.idare ederdi bizi
Dagitir?2.olsak ne olacak 3.olsak ne olacak ilk gelen takım dağıtır bizi tek ekstrası 3 4 milyon yayın geliri alırız fazladan o kadar.
2.olsak ne olacak 3.olsak ne olacak ilk gelen takım dağıtır bizi tek ekstrası 3 4 milyon yayın geliri alırız fazladan o kadar.