STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

donk oynasın kavga çıkacak kesin önden gidip hamsileri marizlesin.
Normalde ben de Donk oynasin derdim ama Donk bayadir formsuz ve kotu oynuyor.

Selcuk da yillardir kotu tabi ki ama bu macta biraz beyin lazim orta sahaya bence.

Belhanda, Fernando ve Ndiaye o kadar kötüler ki, yillardir gram top oynamayan Selcuk'tan medet umar hale düstük hepimiz.

Allah kahretsin böyle düzeni.

Kendi evimizde oynadığımız maclarda diagne gol atınca maske takarsa sarı kart görecek mi?

Novak nasıl oynayacak ki herifin parmağı kırıldı. Bu hamsilerin galatasaray hırsına hayranım Fenerbahçe olsa hiçbirini oynatmazlardı.

Son dönemdeki Ndiaye ve Belhanda performansları toplamı Selçuk'un kapalı gözle oynamasından bile beter.

Topun kendi arkadaşına nasıl verileceğini bilen biri şart.

Yan pas bile olsa.

Diagneye gol müziği bulmamız lazım
Bugün akşam anonscuya iletelim

Son dönemdeki Ndiaye ve Belhanda performansları toplamı Selçuk'un kapalı gözle oynamasından bile beter.

Topun kendi arkadaşına nasıl verileceğini bilen biri şart.

Yan pas bile olsa.

Acilen futbolu bırakmalısın!

sigara-300x225.jpg

Kan emici Selçuk oynuyacak bu kadar sert bir maçta, yanında Ndiaye olucak yani 2 tane 8 numara 6 numarasız bu maça çıkacaz muhteşem bir tercih olur takım bizi verem etmeden bu maçı verecek ve şampiyonluğa tamamen havlu atıcaz.

Donk oynamalı aksi büyük saçmalık, zaten o oynayacaktır pek itibar etmedim habere

Donk oynamalı, 8 no denilen şahısta sezon sonu şutlanana kadar paf takıma yollanmalı.

Geri
Üst Alt