STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Mariano cok büyük silah ama bi Mac oynuyor, sonra 5 Mac sakat. Seneye 2-3 Milyon Euroluk teklif gelse yollamak lazim. Yerine Genc potansiyali bi Scout transferi yapilmasi lazim

Bu maci kazaniriz. Ancak sampiyon olma ihtimalimiz cok dusuk. Deplasmanda 2 mac ust uste kazanamiyoruz

20 tane pozisyona gireriz atarsak 2'sini atarız. Trabzon yarım pozisyondan gol çıkarır, 2-1 biter. Galatasaray'la çok şey gördüm ama farklı derbi galibiyetine hasret kaldım. Son 10 yılda kafadan 10 maç vardır tarihi fark atabileceğim, hep sonunda galibiyete muhtaç olduk. Bu da farksız olmayacaktır. Şu aşamada galip gelsek yeter, fazlasını beklemek hayalperestlik olur.
Stoch'un golüyle Playoff'ta bunlara 2-1 yenilmistik. O maci unutmak ne mümkün. 20 pozisyona girip kaybettik. Kücük Melo'nun gol attigi maclarda adamlarin üzerinden tir gibi gectik ama sadece 3-1 bitti. Daha bu sene 2-0 öne gectigimizde dagilmislardi, 10 dakikada daha skoru tutsak rahat 5 olacak macta beraberligi zor kurtardik. Gecen yil Kucka uzaktan bir tane salladi, o da gol oldu.

IMG_3947.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok rahat geçmesini bekliyorum bu maçın. Trabzon'un ahı gitmiş vahı kalmış durumda. Benim için ölçü maçı Trabzon maçı değil, deplasmanlarda ne yapacağımız önemli. Alanya maçının çok zor olduğunu söylediğimde kuş damgası yemiştim. Şimdi de bence küme düşmesi kesin olan Erzurum maçının Trabzon maçından çok daha zor maç olduğunu söylüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda, Fernando ve Ndiaye o kadar kötüler ki, yillardir gram top oynamayan Selcuk'tan medet umar hale düstük hepimiz.

Allah kahretsin böyle düzeni.
fernando ve selcuk arasinda fark yok desek millet selcugun form tuttuguna falan inanir ama fernando lesi selcugun seviyesine düstü

Donk - Selcuk ikilisi ile geçen sene bunları parçalamıştık Arenada yine benzeri olur

onyekuru hıyarı top oynar umarım
alanyada cok kotuydu takım savunmasına takım oynuna katkısı sıfır

Geri
Üst Alt