STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Ben tercih hakkımı benfica maçından yana kullanıyorum haftada iki defa bilet parası verecek durumum yok walla :D

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DYKW7rcWkAAOTEx.jpg

Bu maçla ilgili içim rahat valla. Kaybedersek bu takım şampiyon olamaz derim şampiyonluk stresim biter. Kazanırsak da en iddialı takım oluruz Başakşehir paniğe girer.

Aklım Benfica maçında benim hep.

Orta sahalar belirleyici olacak ve bu konuda çok avantajıyız trabzonda onazi nin sakatlığı ve kuckanin satılmasıyla orta sahada defansif top kazanacak adamları kalmadı orta sahada neredeyse aynı tıp 4 adamla oynuyorlar 2 abdülkadir yusuf ve sosa dördü de fiziksel mücadele de sorun yaşıyacak fernando nün yokluğunda donk ndiaye belhanda orta sahası çok üstün olur bu orta sahadan oyunu rakip yarı sahaya yıkmamıza yarar. Novak ta yokmuş sol bek te bu trabzonu rahat yenmeliyiz normal şartlarda.

Donk oynamalı kesinlikle. Belhanda, Ndiaye, Donk orta sahası döver karşı takımın orta sahasını büyük üstünlük kurarız fizik olarak. Bu maçı bir şekilde kazanırız inşallah ama önemli olan deplasman maçları.

FT nin yerinde olsam motivasyon amaclı ilk yarıda Trabzon da oynanan macı izletirim tum takıma.. Verilen demecleri, skorboard da yazan yazıyı, mac sonu stad hoparlorundeki calan muziği, horon tepen hamsileri gösteririm.. Ve sonra gürlerim : Taktik, maktik yok.. BAM BAM BAM

Geri
Üst Alt