- 26 Kasım 2012
- 186.607
- 261.392
- 5.998
21. 22. ve 23. gollerini atacak olan futbolcuyu mu soruyorsun
goril maskesini gormeyi umuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21. 22. ve 23. gollerini atacak olan futbolcuyu mu soruyorsun
cikar su onyekuruyu. Terim bu herifi nasil dövmüyor. Bencil herif. Garry de böyleydi, Terim ile normallesmisti![]()
Formsuz Fernando aşırı bir kayıp değil Donk aratmaz, Mariano umarım yetişebilir iç sahada süper oynuyor ama olmazsa yine aşırı zorda değiliz Linnes var, Sinan ön taraf için iyi kötü bir hamle şansıydı ama Yunus formda ve Diagne de dönecek hayırlısıyla kazanacağız.
Adam yok yaw yapacak bişey yok belki Yunus oynayabilir ama oda toy bu maçlar içincikar su onyekuruyu. Terim bu herifi nasil dövmüyor. Bencil herif. Garry de böyleydi, Terim ile normallesmisti
Vallah sinani oynatirimAdam yok yaw yapacak bişey yok belki Yunus oynayabilir ama oda toy bu maçlar için
Vallah sinani oynatirim
Cezalı oda, Belki Diagne-Mitro çift forvet olabilir ama bilemiyorum henüz oyuncular ısınmadı takıma Onye'ye söve söve devam ederiz gibi iç sahada o kadar pısırık oynamıyor gerçi deplasmanlarda felaket.Vallah sinani oynatirim
Tabi sadece ondan dolayi istiyorum. Bazen beyininizi kaptip mi geliyorsunuz buraya?Alaman olmazsa oynatmazdın ama.
Dogru cezaliydiCezalı oda, Belki Diagne-Mitro çift forvet olabilir ama bilemiyorum henüz oyuncular ısınmadı takıma Onye'ye söve söve devam ederiz gibi iç sahada o kadar pısırık oynamıyor gerçi deplasmanlarda felaket.
Tabi sadece ondan dolayi istiyorum. Bazen beyininizi kaptip mi geliyorsunuz buraya?
Onyekuru egosunu gorecegime bunu kanatta oynatip, onyekuru yu yorulmus rakibin uzerine salardim. Ama cezaliymisEvet kapattım geldim şu oynadığı maçtan sonra Sinanı oynatırım diyorsun senin dediğin normal benim dediğim ilginç ha Sinan olmazsa 10 kişi oynasak alıyorduk maçı farkında mısın ?
Tabi sadece ondan dolayi istiyorum. Bazen beyininizi kaptip mi geliyorsunuz buraya?
Tabiki. Turkiye de dogmayan her oyuncu yu isterim.....Alamanci topculara bir iltimas soz konusu mu gercekten musab
Tabiki. Turkiye de dogmayan her oyuncu yu isterim.....
Vallah bazen modlugu birakip forumu terk etmek istiyorum bazilarinizdan dolayi
Bazilari artik sadece sinir bozma derdindelernereye ahbap.
Bazilari artik sadece sinir bozma derdindeler
fener başakı ezer ve bizde başaka koyarız kaldı 2 puan8 puan fark yedikten sonra oynamanin bir anlami yok
lig bitti
bizde gidip fbye yeniliriz + erzurum deplasmaninda puan birakiriz.fener başakı ezer ve bizde başaka koyarız kaldı 2 puan