STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

46018.jpg

Formsuz Fernando aşırı bir kayıp değil Donk aratmaz, Mariano umarım yetişebilir iç sahada süper oynuyor ama olmazsa yine aşırı zorda değiliz Linnes var, Sinan ön taraf için iyi kötü bir hamle şansıydı ama Yunus formda ve Diagne de dönecek hayırlısıyla kazanacağız.

"Novak'ın tedavisine başladık. İlk üç gün içerisinde tedaviye vereceği tepkiye bağlı olarak, Galatasaray karşısında oynayıp oynamayacağı belli olacak. Fakat Ümraniyespor karşısında forma giymesi şu aşamada zor gözüküyor."

Yaşar Güven: "Uğurcan Çakır sol arka uyluk adelesinde ağrı hissediyor. Pazartesi günü çekilecek MR'a bağlı olarak önümüzdeki karşılaşmalarda oynayıp oynamayacağı belli olacak."

46018.jpg

Formsuz Fernando aşırı bir kayıp değil Donk aratmaz, Mariano umarım yetişebilir iç sahada süper oynuyor ama olmazsa yine aşırı zorda değiliz Linnes var, Sinan ön taraf için iyi kötü bir hamle şansıydı ama Yunus formda ve Diagne de dönecek hayırlısıyla kazanacağız.
cikar su onyekuruyu. Terim bu herifi nasil dövmüyor. Bencil herif. Garry de böyleydi, Terim ile normallesmisti

Cezalı oda, Belki Diagne-Mitro çift forvet olabilir ama bilemiyorum henüz oyuncular ısınmadı takıma Onye'ye söve söve devam ederiz gibi iç sahada o kadar pısırık oynamıyor gerçi deplasmanlarda felaket.
Dogru cezaliydi

Tabi sadece ondan dolayi istiyorum. Bazen beyininizi kaptip mi geliyorsunuz buraya?

Evet kapattım geldim şu oynadığı maçtan sonra Sinanı oynatırım diyorsun senin dediğin normal benim dediğim ilginç ha Sinan olmazsa 10 kişi oynasak alıyorduk maçı farkında mısın ?

Evet kapattım geldim şu oynadığı maçtan sonra Sinanı oynatırım diyorsun senin dediğin normal benim dediğim ilginç ha Sinan olmazsa 10 kişi oynasak alıyorduk maçı farkında mısın ?
Onyekuru egosunu gorecegime bunu kanatta oynatip, onyekuru yu yorulmus rakibin uzerine salardim. Ama cezaliymis

Trabzonsporu rencide etmeyen bir daha bu formayı giymesin bir zahmet onlar nasıl 4 atıyor sende atıp gececeksin

Geri
Üst Alt