Çağatay Özbekoğlu
Parçalı Üye
- 1 Temmuz 2017
- 4.787
- 3.157
- 753
ankaragücü tarifesi istiyorum bu lavuklara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhandayi orada oynat 3 gol yeriz. Donk oynat cikar o cöpü fitim-------------------------Muslera
Mariano* Luyindama Marcao Nagatomo
-------------------N'Diaye Belhanda
Feghouli ---------------------------------Onyekuru
------------------Diagne Mitroglou
Hazır şampiyonluk şansı 10% falanken değişik şeyler deneyelim.
2.lik çok önemli, en azından evde maç vermemek lazım. ŞL gelirleri hayati değer taşıyor
Ben de aynı fikirdeyim aslında ama hoca bu çomarı ısrarla oynatıyor, yer bulmaya çalıştım. Bana kalsa, oynatmayı bırak çoktan satmıştım.belhandayi orada oynat 3 gol yeriz. Donk oynat cikar o cöpü fitim
kanada felan at bari bu cöpü. Insallah o yazin gitme olayi dogrudurBen de aynı fikirdeyim aslında ama hoca bu çomarı ısrarla oynatıyor, yer bulmaya çalıştım. Bana kalsa, oynatmayı bırak çoktan satmıştım.
Erzurum macı sıkıntı onun dısında 3 puan gelirBu arada bu maçı alırsak önümüzde ki 5 maçı da alacağımızı düşünüyorum.
Trabzon
Kasımpaşa (D)
Akhisar
Erzurum(D)
Antalya
fikstür bu. Kasımpaşa bence kafaca bitti. Erzurum maçı kritik biraz iklimden dolayı ama bu maçta puan kaybı yapınca artık bu seriye ihtiyaç var.
HEDEF 5 MAÇ 15 PUAN 25. HAFTA 51 PUAN
belhandayi orada oynat 3 gol yeriz. Donk oynat cikar o cöpü fitim
İkinci olarak Cl'ye katılmamızı olası görmüyorum.
Ama şampiyon olamayacaksak kopup aşağılara düşmeyelim tabi. Zaten arkadakilerin tamamı takıldı.