STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Erzurum macı sıkıntı onun dısında 3 puan gelir
Önemli olan bu basaksehirin puan kaybı da herifler puan kaybetmiyo

Bugün ki oyun ile her maç sıkıntı olur ama bence takımın minumum noktasında oynadığı maçta bile 1 puanı çok zorlanmadan aldık.

Benim fikstüre bakarım her sene bu haftalar sezon sonu aşağı yukarı da tutar tahminim.

72 puan alabiliriz diye düşünüyorum. Başakşehir kalan 15 maçta 32 puan almamalı. Biri bizimle zaten. 14 maç 32 kalıyor. Yani bizim maç harici 11 puan kaybetmeleri gerekiyor (1B 3M 10G) 'e kadar zorlarız bu ligi.

Önümüzde ki maçlarda kesinlikle seri şart. O 5 maçı (Trabzon, Paşa, Akhisar, Erzurum, Antalya) kayıpsız geçer, Bursa'da en az 1 puan alırsak puan farkı 2-3 seviyesine iner o rampanın sonunda.

Sonrasında Bursa(D), Malatya, Fener(D), Kayseri var. Buradan da 8 puan şart.

Kalan haftalarda bir tek Konya deplasmanı sıkıntı olur. Bence oradan yenilmemek şart. Beşiktaş, Rize, Başakşehir, Sivas maçlarına potada 3 puan geride girersek oradan bırakmayız bu maçları.

sağ bekleri sol bekleri kaleciler ve sosa yok gibi duruyor. yani 4 as adamları yok.+ onazi de olursa takımın yarısı yok

Bugün ki oyun ile her maç sıkıntı olur ama bence takımın minumum noktasında oynadığı maçta bile 1 puanı çok zorlanmadan aldık.

Benim fikstüre bakarım her sene bu haftalar sezon sonu aşağı yukarı da tutar tahminim.

72 puan alabiliriz diye düşünüyorum. Başakşehir kalan 15 maçta 32 puan almamalı. Biri bizimle zaten. 14 maç 32 kalıyor. Yani bizim maç harici 11 puan kaybetmeleri gerekiyor (1B 3M 10G) 'e kadar zorlarız bu ligi.

Önümüzde ki maçlarda kesinlikle seri şart. O 5 maçı (Trabzon, Paşa, Akhisar, Erzurum, Antalya) kayıpsız geçer, Bursa'da en az 1 puan alırsak puan farkı 2-3 seviyesine iner o rampanın sonunda.

Sonrasında Bursa(D), Malatya, Fener(D), Kayseri var. Buradan da 8 puan şart.

Kalan haftalarda bir tek Konya deplasmanı sıkıntı olur. Bence oradan yenilmemek şart. Beşiktaş, Rize, Başakşehir, Sivas maçlarına potada 3 puan geride girersek oradan bırakmayız bu maçları.

Hadi yarın kazandılar fark 8 oldu.
Bir macımız var bunlarla icerde 3 düs.
5 puan fark kapanmayacak bir puan değil.
Antalya konya fener sürpriz yapacak takımlar. Biz istikrar yakalarsak olur. Ama bu presle dağılan takım saglam deplasmanlarda kadıköyde filan sıcar

Hadi yarın kazandılar fark 8 oldu.
Bir macımız var bunlarla icerde 3 düs.
5 puan fark kapanmayacak bir puan değil.
Antalya konya fener sürpriz yapacak takımlar. Biz istikrar yakalarsak olur. Ama bu presle dağılan takım saglam deplasmanlarda kadıköyde filan sıcar

Fener'i sayma. Fener onlara satıp, bize hayatının maçını oynamaya çalışacak onu şimdiden diyeyim.

Konyaspor
Antalya
Erzurumspor

temiz oynar. Kalan için umudum yok. Yarın için Akhisar'ın konumu sebebi ile sürpriz bekleyeceğiz artık farkın en azından açılmaması için. Bence çok da önemli maç psikolojik açıdan bizim için.

Bu arada bizim takım için yabancı sınırını dert edenler vardı bu takımın her hafta cezalısı ve sakatı oluyor o yüzden pek dert etmeyin, Şimdide Mariano ve Fernando olmayacak bonus olarakta Sinan

bu trabzon bıze karşı bileniyor o yüzden zor mac

Bizim için şampiyonluk bitti. Kayıpsız gitmemiz gereken bir dönemde bu kadar gamsız bir futbol beni şaşırttı. Yapacak birşey yok bu kadroda oyunu değiştirecek bir sneijder yok malesef

cagnenın cezası bitti dimi

Döve döve yenmemiz lazım bunları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener'i sayma. Fener onlara satıp, bize hayatının maçını oynamaya çalışacak onu şimdiden diyeyim.

Konyaspor
Antalya
Erzurumspor

temiz oynar. Kalan için umudum yok. Yarın için Akhisar'ın konumu sebebi ile sürpriz bekleyeceğiz artık farkın en azından açılmaması için. Bence çok da önemli maç psikolojik açıdan bizim için.

Fener bir ritim tutturabilirse Başak'a çelme takar inancındayım.

Bilerek yatacağını hiç sanmam. Bunu onlar da bizim için dediler bazı yıllar. Ama böyle durumlarda iki takım da diğerine yarayacak skorlar aldı genelde.

Ama bizim de Fener'den puan çıkarabilme ihtimalimizi yüksek görmüyorum açıkçası.

GSStore olayını unutmadık hamsiler bekliyoruz :)
boş dolaşmayın
münferit gezmeyin
uyaralım biz sizi :)

3 puan çok önemli ligin zirvesine tutunabilmek için. Eğer bu maçı kazanamazsak gerçekten lig biter bizim için

Stada inen merdivenleri tutun
Gecen ordaki münferit insanlara saldirdılar
maça gider miyim bilmiyorum abi normalde gidecektim alanyadan yorgun argın dönüyoruz beraberlik direnç kırdı
2 sezondur çok maç yaptık gelirsem görüşelim hatta

Geri
Üst Alt