STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Musleraya geçen sene kötü gittiği için epey sovmustuk sonra toparlamisti galiba bünye küfür seviyor ve istiyor

Muslera'nın üzerine bu kadar niye gidiliyor.Evet sezon boyunca hatalar yapıyor ama bu adam olmasa aldığımız kaç şampiyonluktan kaçından bahsedebiliyorduk?
Neden Selcuk'un uzerine bu kadar gidiliyor, bu adam olmazsa aldigimiz sampiyonluklarin kacindan bahsedebiliriz desem, sacma bir mantik olmaz mi? Bu dediklerin geride kaldi, Muslera 4m kazaniyorsa o paranin hakkini vermesi lazim, bu sezon kac kez mac kazandirdi? Yan toplarda hic guven vermiyor, topu oyuna her mac cok gec sokuyor, 4m kazanan kaleci bana mac kazandiracak, futbol da duygusalliga yer yok, bunu ogrenebildiginiz zaman bir tik ileriye gideriz.

Neden Selcuk'un uzerine bu kadar gidiliyor, bu adam olmazsa aldigimiz sampiyonluklarin kacindan bahsedebiliriz desem, sacma bir mantik olmaz mi? Bu dediklerin geride kaldi, Muslera 4m kazaniyorsa o paranin hakkini vermesi lazim, bu sezon kac kez mac kazandirdi? Yan toplarda hic guven vermiyor, topu oyuna her mac cok gec sokuyor, 4m kazanan kaleci bana mac kazandiracak, futbol da duygusalliga yer yok, bunu ogrenebildiginiz zaman bir tik ileriye gideriz.

Genel olarak katilmakla birlikte... Totti-Roma.

Bazen bazi oyunculara biraz daha sabir. takim sampiyonluk havasina girsin, yaris kizissin, son haftalar yaklassin, Muslera gene bildigimiz Muslera olur..

aynen profesyonel olmamız gerek. evlatçılığa hayır. yoksa ftor hocamdan farkımız kalmaz. evet formsuzluk olabilir kabul edilebilir. ama 3 yıldır kova olmak bir formsuzluk değil szorumsuzluktur

Genel olarak katilmakla birlikte... Totti-Roma.

Bazen bazi oyunculara biraz daha sabir. takim sampiyonluk havasina girsin, yaris kizissin, son haftalar yaklassin, Muslera gene bildigimiz Muslera olur..
Takim sampiyonluk havasina girsin diyorsun da kaleci da kritik maclarda hatalar yapmamali. Gecen sezon bjk deplasmaninda yedirdigi gol, bu sezon fener macinda yaptirdigi gereksiz penalti, Schalke macinda hatasi, Alanya maci... bir kaleciden her macta ust duzey performans beklemek gercekci olmaz tabi ama son 2 yildir bana guven vermiyor. Eskiden penaltilarda Muslera bunu kurtarir hissi vardi, artik o da yok, kornerlerde yedigi gollerin cogu ayni sekilde. 4m kazanan bir kaleciye fazlasiyla sabir gosterdigimizi dusunuyorum.

Mariano hucümda iyi olsada ilk yarı elek olmuştu Nwakaeme'ye, pek bişey olmaz eksikliğinden

Yine zor bir mac bizi bekliyor. Kazanmak bize 3 puandan fazlasini getirecektir. Sanmıyorum ama boyle rahat bir galibiyet olursa balli kadayif olur

Evet saçma bi mantık olur çünkü Selçukla Muslerayı aynı kefeye koymuyorum.Selçuk kaç senedir yatarken Muslera sahadaydı ve defans hattı çöpken bir çok defa maç kazandırdı.Selçuğa o kadar parayı verirken suç yönetimde olunca Musleraya verirken bu musleranın suçumu ? Evet yan top zaafiyeti var topu oyunada geç sokuyor ama herkesin formsuz dönemleri olur defans tandemiyle beraber oda kendine gelecektir diye umuyorum.

Evet saçma bi mantık olur çünkü Selçukla Muslerayı aynı kefeye koymuyorum.Selçuk kaç senedir yatarken Muslera sahadaydı ve defans hattı çöpken bir çok defa maç kazandırdı.Selçuğa o kadar parayı verirken suç yönetimde olunca Musleraya verirken bu musleranın suçumu ? Evet yan top zaafiyeti var topu oyunada geç sokuyor ama herkesin formsuz dönemleri olur defans tandemiyle beraber oda kendine gelecektir diye umuyorum.
3 senedir formsuz olur mu bi topçu ya yerim onun formunu milli takımda godin gimenez oynuyor önünde orda da kova her yerde kova bırakın artık kendine gelecek falan bu lafları geçen sene buna rağmen şampiyon olduk bu sene olamayacaz bu kadar basit

Geri
Üst Alt