STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

kovalera
linnes lyundama marcao yuto
henkmenkdonk
ndiaye belhanda
feguli cagne onyekuru
yanlız mitroglou dışında yedekten gelecek hamle yok gibi

mariano sakat çöpreges ve sinan cezalı

selçuk çöp emre akbaba hazır değil

skoru erken bulursak fark olabilir, 60-70i berabere görürsek büyük sıkıntı

kovalera
linnes lyundama marcao yuto
henkmenkdonk
ndiaye belhanda
feguli cagne onyekuru
yanlız mitroglou dışında yedekten gelecek hamle yok gibi

mariano sakat çöpreges ve sinan cezalı

selçuk çöp emre akbaba hazır değil

skoru erken bulursak fark olabilir, 60-70i berabere görürsek büyük sıkıntı
Tarihi kazik Belhandanin cani cehenneme.

4-4-2
fegh Donk Ndiaye Onye
Mitro Diagne

Ünal şu an inanılmaz efor sarfettiriyor hamsilere,pazar günü düşerler oyundan 60 dan sonra

Lamı cimi yok rencide etmelerini,tarihi fark yapmalarını istiyorum aslanların ,bize delikanlı kesilen bu hamsileri

Feghoulinin 2 gl 2 asist yapacağını düşünüyorum

Yine başladınız yav uçup kaçmaya bu oyunla yenelim başka da bi beklentim yok fark falan beklemeyin siz de..

Başakşehir erzurumla oynayacağı maçta puan kaybederse o gazla harcarız trabzonu aylar sonra forvetle oynucamız için fark bekliyorum

1-maça halili umut meler veya ali palabıyıģın verileceğini

2-1 kırmızı kart ve 1 penaltı bekliyorum lehimize

3-trabzonun 60 dan sonra gardının düseceğini

4-fegin 2 asist 2 gol ile tamamlayacağını

Düşünüyorum

bu maçtaki puan kaybı şampiyonluktan eder bizi.

ben olsam Donk ile başlamak yerine Belhanda'yı 8'e çekip 10 numaraya Feghouli'yi koyarım. Trabzon'da zaten defansif orta saha yok. Bence Donk gibi ağır bir ismi koymak hele iç sahada çok gereksiz olur.

Diagne'yi sağdan soldan beslemek gerekiyor. Bu sebeple Linnes-Mariano kanadını bile oynatabiliriz gerekirse ama Donk oynamasın.

ben olsam Donk ile başlamak yerine Belhanda'yı 8'e çekip 10 numaraya Feghouli'yi koyarım. Trabzon'da zaten defansif orta saha yok. Bence Donk gibi ağır bir ismi koymak hele iç sahada çok gereksiz olur.

Diagne'yi sağdan soldan beslemek gerekiyor. Bu sebeple Linnes-Mariano kanadını bile oynatabiliriz gerekirse ama Donk oynamasın.

Aramızda başşakın erzuruma puan kaybedeceğini düşünenler var. Ne desem bilemedim.

PS: Allahım yedir bana bu lafımı.

bu maçtaki puan kaybı şampiyonluktan eder bizi.
40930

Feghoulinin 2 gl 2 asist yapacağını düşünüyorum

Alanya maçından önce bir renkdaş 5-0 kazanacagımızı soylemişti, ben de "bu tip gayri ciddi postlar atmayın. 1-0 olsun, bizim olsun" mealinde yazmıştım. Şimdi yine aynısını yazıyorum. Fegouli 2 gol 2 asist gayri ciddi bir post olmuş. Yenelim, gerisi önemli değil.

Geri
Üst Alt