STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Yapılan 2 iyi forvet transferi ile bu seferde orta sahamızin sanki zayif oldugu ortaya ciktı,2 forvette bealwndikce gol atan adamlar bakalim orta sahamiz ne kadar etkin olacak...

Sinir katsayımızı yükseltecek müsabaka.

Pozisyona mi girmisler 3 tane dosesinler ortasahada deli gibi bastilsr bi seyide abartmayin beee attiklari gol bile kalecinin hediyesi

Abartmak mı?

Sen galiba son iki maçı izlememişsin. İki pas zor yapan takım malesef ezilerek oynadı bu oyun devam ederse halimiz kotu olur.

Nando
Linnes Luyindana Marcao Nagatomo
Ndiaye Donk
Fegh EMRE AKBABA Onyekuru
Diagne

oynat emreyi hoca

Abartmak mı?

Sen galiba son iki maçı izlememişsin. İki pas zor yapan takım malesef ezilerek oynadı bu oyun devam ederse halimiz kotu olur.
Iki macida izledim sizin gibi skora gore yorum yapmiyorum Alanya macinda kotuyduk ama soylenildigi gibi ezilecek bi durum yoktu Hatay mscinda da 1 milyon tane pozisyon kacti ikinci yari 10 kisi ile Çanakkale gecilmezi oynadilar

Bu sezon bizim maçımızı yönetti mi Ümit Öztürk?

En son 6'da 6 yaptık bu hakemle. Tüm yönettiği maçları kazandık.

Bazılarının ısrarla Emre'yi 8 numaraya yazma sebebi orda oynasinda nasıl olsa kötü oynayacak ve rahatla Söveriz

Bosuna tasalanmayin.

Belhanda ayni yerde oynar, Emre yi (tabi oynarsa) kanata atar hoca yine.

Iki macida izledim sizin gibi skora gore yorum yapmiyorum Alanya macinda kotuyduk ama soylenildigi gibi ezilecek bi durum yoktu Hatay mscinda da 1 milyon tane pozisyon kacti ikinci yari 10 kisi ile Çanakkale gecilmezi oynadilar

10 kişilik bir 2.lig takımına karşı 2. Golu zor bulduk hatta üstüne gol yiyorduk. Şaka mı yapıyorsun?

Geri
Üst Alt