STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

(Saha dışı faktörler devreye girmezse) Bu Trabzonspor'a 3 gol altı atmak başarısızlıktır.

Tahminimce temkinli bir oyun gorecegiz 2. yari oyundan memnun ise cift forveti dener bence.

Tek beklentim sahada ne yapacagini bilen topcular gormek, kendi kafalarina gore oynasinlar diye sahaya surulmus herifler gormekten biktim.

Planli ataklar gormek guzel olur.

Sen ne dersin?

bence saldiracagiz ve ligin ilk maci gibi bisey olcek

içerde olduğundan cacık bir futbol görmeyiz diye umut ediyorum
inş bambambam taktiğiyle çıkmayız
4-3-3 & 4-2-3-1 iyidir

Ultraslan Fatih hocaya taziye amacli ve takimi ateslemek icin bir koreografi yapsa yarin ne guzel olur..

1738030_Galatasaray_SK.jpg

Hamle oyunculari;

Kostas
Akbaba
Linnes
Donk
Yunus
Abdussamed

tahminim bizim alanya macını esas alarak trabzonlular sert ve kırıcı oynayacaklardır hakemler nasıl olsa izin veriyor diye

4-1 ya da 5-1 alırız. Muslera muhakkak yusuf yazıcı nın uzaktan şutlarından birini alır.

Maçı kafamda oynadım 3-1 kazanacağız. Diagne siftahı yapacak, önce 2-0 olacak sonra 1 tane atacaklar daha sonra 3-1 yapacağız.

Biraz hamsilerin yorumlarina bakalim Macin havasina girelim yavas yavas

Arda' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi30.07.2009NeredenİstanbulYaş23Mesajlar6,595

Karşıda kritik adam Belhanda. Adamı beğenmiyor gs taraftarı ama o olmayınca maç kazanamıyolar. Gsyi organize eden adam sahada bence Belhanda topu ileri taşıyan adam da o. Belhandaya baskı yapıp oynatmamak lazım.

Haydi bakalım hayırlısı olsun. Benim tahminime göre 3-1 alırız bu maçı, hatta golleri de

Diagne(x2) ve Onyekuru atar, onların golünü de Yusuf atar

bence saldiracagiz ve ligin ilk maci gibi bisey olcek

aynen trabzonlular baya korkuyor forumlarına baktım. öyle normal değil, baya baya korkuyolar. hatta yenilgiyi kafadan kabul etmişler de bari çok gol yeyip de kalecinin özgüvenini öldürmesek diyolar.

yüregimts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi18.09.2011NeredenAnkaraYaş29Mesajlar1,093

biz 3.ligde falan mıyız ? Ne bu korku kardesim

3 puanı bir cebimize koyalım da fark kusur kalsın. Nedense bu maça hiç konsantre olamadım. Aklımda sürekli Benfica maçı var. Benfica maçlarının özetlerini falan izliyorum ne yapmış ne etmiş diye ligde.

Ben Trabzonsporlu olsam o kadar korkmazdim. Bunlar milyon tane eksikle tiner arenadan puan çıkarmadı mı gene. Bizden de yapabilirler imkansız diye bir şey yok.

Geri
Üst Alt