STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Bu Diagne 'nin oynadığı her maç 3 tane atar bizim takım adam sadece kendi pozisyona girmesinden ziyade, rakip defansı parçalıyor resmen saha içinde çok hareketli hemde topu kanatlara çok iyi açıyor hem Onyekuru 'yu direk soktuğu pozisyon gibi hem de sık sık Linnes 'e açtığı toplar gibi
Cikmasi lazim yoksa atilacak

Yahu saçmalamayı boşverin Trabzon maçında kritik bir anda sahneye çıktı adam bir şekilde golünü attı

Zevkini çıkarın ulan golün zevkini. Sonra yapın olumsuz yorumlarınızı
Sana golün tadını çıkarma diyen mi var? Ulan adam süper ligde ilk golunu atmis, bu adam Galatasarayin orta sahasi, neyin tadini cikartalim?

Donk hücuma çıkarken her hareketiyle takıma fren oluyor.Bu kadar durağanlığı kaldıracak bi takım değiliz.Top rakipteyken ortasahamız alan kapatamıyor topu alan direk stoperlerimizle karşı karşıya kalması büyük problem.nerdeyse her maçımız böyle

Çeneni yorma boşuna belhanda yi övenlerin hepsi iki haftaya döneklikte Nirvana yapar. Duydunuz demi adamın ilk golü ve bu bizim 10 numaramız.

O golüde görüyoruz..
Ben hayatımda böyle birşey görmedim..
Bu kadar bilinçsiz taraftar olurmu yahu..

Ondan sonra neden sürekli başarıyı yakalayamıyoruz neden borç batağındayız diye yakınıyoruz.

Yemin ederim bu taraftar ve yönetim yapısıyla bu başarıları yakalayamamak çok normal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birdaha TS çok zevk veren futbol oynuyor diyen varsa ağzına kürekle vurun. Ulan herifler düpedüz yatıp en iyi ihtimalle 1 puan almaya gelmişler. Korkularından elleri ayaklarına dolaşıyor. Top çıkarırken bile 3.5 atıyorlar.

Tek oyun planları topu Yusuf veya Abdülkadir ile buluşturup Enwakame - Ekuban ikilisinden birinin kişisel becerileri ile gol bulmak. Yusuf - Abdülkadir sıkıştıkları zaman mesafe tanımaksızın hemen şut çıkarıyorlar.

30 dk boyunca 2. ataklarında bakın etkiliyi geçtim normal 2. ataklarında gol buldular. O dakikada yemesek farkı götlerine sokmuştuk.

Onyekuru'nun ağzına sıçayım. Yunus girmeli.

Hoca Diagne ye oglum foul yapma kart yeme diye uyarirsa bile kirmizi yer. Bence ikinci yariya cikmamali bile

Geri
Üst Alt