STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Bunaldim valla forumun negatifliginden. Diagne gayet iyi oynuyor santrafor olarak. Kac tane top aldi ve pozisyona girdi ve bunlarin cogunu normalde gol yapan bir adam. Baya pas da dagitti.

Tek yanlis hareketi o el olayiydi.

Bizde bu tarz taraftar olunca antuya filan gerek kalmiyor valla.

Bildigin yoruldum.

Neyse sonra gorusuruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan olm trabzonda olan futbol şansı ilk yarıda bizde olsaydı içeri minimum 3-0 la girmiştik, bak minimum diyorum o da.
2. Yarı az biraz şans yanımızda olsun 5 olur bu maç, daha neyi beğeneceksiniz.

Diagne cok rahat pozisyona giriyor çok gol atar. Ama tam bir arıza, atanamamış balotelli

1 0 olunca mal gibi geri yaslanıp uyuduk sanki gol atan kazanır oynuyoz..mal takım . 3 leyecegimiz maç da diagne nin kirmizisini konuşacak herkes..insan ikinci yarı golle başlarız diagneyi kostasla değiştirir hoca.

Ne kadar formsuz olsada Fernando'nun eksiği hissediliyor. Onyekuru biraz daha etkili olmalı çok rahat gol atması lazım 2. yarı atması lazım hadi bakalım . Diagne'de gereksiz faul yapmamalı hatta faul yapmasın.

Diagne galatasaray gibi büyük klubün ağırlıgını kaldıramıyor herhalde yoksa hatırlatırlar adama adam ol golünü at

Birdaha TS çok zevk veren futbol oynuyor diyen varsa ağzına kürekle vurun. Ulan herifler düpedüz yatıp en iyi ihtimalle 1 puan almaya gelmişler. Korkularından elleri ayaklarına dolaşıyor. Top çıkarırken bile 3.5 atıyorlar.

Tek oyun planları topu Yusuf veya Abdülkadir ile buluşturup Enwakame - Ekuban ikilisinden birinin kişisel becerileri ile gol bulmak. Yusuf - Abdülkadir sıkıştıkları zaman mesafe tanımaksızın hemen şut çıkarıyorlar.

30 dk boyunca 2. ataklarında bakın etkiliyi geçtim normal 2. ataklarında gol buldular. O dakikada yemesek farkı götlerine sokmuştuk.

Onyekuru'nun ağzına sıçayım. Yunus girmeli.
Hocam onu diyenler Sosalı Onazili ortasahası olan Trabzon’a diyorlardı. Bu Trabzon’un oynadığı oyun ani ataklarla pozisyon bulmaktan ileri gidemez zaten.

Ofansif olarak cok hirciniz iyiyiz ama orta saha ve savunma.yaparken cok rahat pozisyon veriyoruz. ilk cozum bu olmali 2. Si eger 3 1 yakalarsak diagneyi hemen cikarmali yada fatih hoca agir sekilde diagneyi uyarmali

Geri
Üst Alt