- 3 Ağustos 2009
- 7.773
- 2.430
- 2.418
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum kırmızı yi görmüştü hakem veremediGSC ulamaları Diagne 'yi ilk maçında çöp ilan ettiğine göre tamamdır bu iş sezonu 40 golle tamamlar black mamba
İşte bunların yanına Rasim yakışır. Hepsini bezdirir. Ama o da ekranlardan uzak kaldı. ??ya bu aspor da emre bol pici, zeki uzundurukan pici, turgay demir pici var. Ne biçim konusuyorlar bizden de levent tüzemen malı var , arada evren turhan çıkıyor ama şöyle kafası çalışan manyak bir yorumcu lazım bize
Forumda yazılanlara çok takmayın dakika 16'da bu maç bitti leşiz atamıyoruz falan yazılıyor burada.
Yav gözünü seviyim kaç maçtır muazzam oynayan adama geçen sene Fernando'ya yaptığın şeyi yapma. Büyük konuşmuşsun tutmadı kabullen işte şimdilik. Kötü oynadığı zaman ben demiştin diye gezersin ortalıkta..Golü yedirdi yüzde yüz kaçan golde izledi yine
Galatasaray düşmanlarının.....
Aynen başında hep 2 adam çakılı duruyor. Diagne çok faydalı.Diagne'ye ilk yarı kötü oynadı diyen, futbolu sadece gol atmaktan ibaret sananlardır.
Eren olsaydı en az 3 olmuştu. Diagne bizde iyi başlamadı ve kırmızı görmeden Mitroğlu girmeli.
Eren ve uc gol ????MarcAo nasıl iyi abicimİlk yarının iyileri:
Ndiaye, Liyundama, Nagatomo, Belhanda, Marcao
İlk yarının kötüleri:
Donk, Onyekuru, Diagne
Diğerleri vasat.
Golü yedirdi yüzde yüz kaçan golde izledi yine
Golü kim yedirdiYav gözünü seviyim kaç maçtır muazzam oynayan adama geçen sene Fernando'ya yaptığın şeyi yapma. Büyük konuşmuşsun tutmadı kabullen işte şimdilik. Kötü oynadığı zaman ben demiştin diye gezersin ortalıkta..
Adim gibi eminim ki 1-0 olduktan sonra fazla yuklenmeyin genc kaleci var demistir fatih terim baksana top cevirmeye basladi olmaz boyle hoca olmaz!
Boş yapıyorsunAdim gibi eminim ki 1-0 olduktan sonra fazla yuklenmeyin genc kaleci var demistir fatih terim baksana top cevirmeye basladi olmaz boyle hoca olmaz!
Kıçımızla izlemeyelim lütfen. Diagne kaçırdı adamını.Golü yedirdi yüzde yüz kaçan golde izledi yine