STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

cagne 3 tane de kaçırdı not olarak kalsın bu.ilk maçına veriyorum.

Diagne 55e kadar atılır. Hocam bunu herkes görüyor ama sen görmedin. İnşallah hepimiz höt oluruz ama...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bize bir önlibero lazım seneye Melo seviyesine yakın.

Birdaha TS çok zevk veren futbol oynuyor diyen varsa ağzına kürekle vurun. Ulan herifler düpedüz yatıp en iyi ihtimalle 1 puan almaya gelmişler. Korkularından elleri ayaklarına dolaşıyor. Top çıkarırken bile 3.5 atıyorlar.

Tek oyun planları topu Yusuf veya Abdülkadir ile buluşturup Enwakame - Ekuban ikilisinden birinin kişisel becerileri ile gol bulmak. Yusuf - Abdülkadir sıkıştıkları zaman mesafe tanımaksızın hemen şut çıkarıyorlar.

30 dk boyunca 2. ataklarında bakın etkiliyi geçtim normal 2. ataklarında gol buldular. O dakikada yemesek farkı götlerine sokmuştuk.

Onyekuru'nun ağzına sıçayım. Yunus girmeli.

o kadarda değil renk taş.
Maçın başlarında önde oynamaya çalıştılar.Ve biz o esnada baskı kurduk.Doğal olarak zaman zaman özellikle son bölümlerde geride beklediler.Çok fazla kapandıklarını düşünmüyorum.

Ayrıca sosa, iki bek, onazi ve as kalecileri yok.Bunlar Trabzon gibi bir takım için çok ciddi eksikleri.

Burada konuşulması gereken bizim ne yaptığımız.
Takım savunması evlere şenlik. Galatasaray top rakipdeyekn sahaya bu kadar kötü yayılamaz.

ben iddaa ediyorum şu sahada orta saha ve kanat birer tane üst düzey futbol zekasına sahip kaliteli oyuncu olsaydı ilk yarıda 4,5 olurdu.
Bu sayede rakibin direncinide kırardın ve çok rahat geçerdi maç.
Ama bizim oyuncular inanılmaz iştah veriyorlar rakibe

Ndiaye bu sezonun en iyi toplarından birini oynuyor bence.
Onyekuru'nun biraz beyni olsa skor şimdi çok farklıydı. Vermediği çok pas var. Yunus girmeli.
Belhanda epey iyi.
Donk koko çekmiş gibi. Selçuk girse daha iyi olur. Zaten TS'nin gelmeye mecali yok.

Geri
Üst Alt