- 30 Kasım 2008
- 9.537
- 3.774
- 428
hala akıllanmadılar suçu hakeme atıyorlar
iyi iyi bu kafayla daha çok küskü yerler bu sene bunlar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zenit - Berabere
Konya - 0
Beşiktaş - 0
Zenit - Mağlubiyet
Rize - 3
Başakşehir - 0
olma ihtimali ciddi derecede var.
resimdeki ugur karakulukcu mu
Hey gidi gunler Zarper Zurna aklima geldi
okyigur karakgoz
biz kulüpler birliği açıklamasının arkasındayız ama bu hakemlerle sürdürülebilir bir durum yok diyorNe diyor yöneticileri
Aynenbiz kulüpler birliği açıklamasının arkasındayız ama bu hakemlerle sürdürülebilir bir durum yok diyor
mesali biz şerefsiz adi dönek gveren 1 camiayız bizim ebemizi öptüler demek istedi
Ersun Yanal: Meslek hayatım boyunca hep kendi takımımı konuştum. Birçok pozisyonu tartışıp hakeme bağlamak asla prensibim değil ama lütfen bazı pozisyonlara Fenerbahçe'nin durumuna göre bakmayın.
Ersun Yanal: Soldado'nun pozisyonu ceza sahası içinde olsa penaltı mıydı? Bunlara iyi bakalım.
Buna inanmak için embesil olmak lazım çünkü mevcut fizikleri ve oyunları her maç gol yemeye uygun asıl guvendikleri hakemlerdi aslında Ersun sert foulle oynatiyordu kart gitmeyiz kırın diyordu o olay biraz ters teptiNormalde yenilir dalgalarına bakarlardı ama ciddi ciddi sezonu mağlubiyetsiz bitireceklerine falan inandılar sanırım, infial onu gösteriyor. Dünyada bjk ve fb camiası kadar kolay gazabilen başka bir camia olduğunu zannetmiyorum.