STSL 18/19 H:21 | Kayserispor 1-0 Fenerbahçe | MS | 8 Şubat

hala akıllanmadılar suçu hakeme atıyorlar :D iyi iyi bu kafayla daha çok küskü yerler bu sene bunlar.

@Serkan Şafak Bu caps bana birini hatırlattı.

Dy6Ct3jWsAAlNoN.jpg
Hey gidi gunler Zarper Zurna aklima geldi

Bunlarda biliyor hakemlik bir şey olmadığını da hakemlere sararak hedef saptıracaklar akıllarınca, biz süperiz aslında ama dış güçler misali.

2. yarı kayserinin kalecisine bi son dakika top geldi heralde başka bişey de olmadı
heh bide mosesmı ne o herifin pasıyla bi pozisyon bulmuslardı

Ersun Yanal: Meslek hayatım boyunca hep kendi takımımı konuştum. Birçok pozisyonu tartışıp hakeme bağlamak asla prensibim değil ama lütfen bazı pozisyonlara Fenerbahçe'nin durumuna göre bakmayın.

Ersun Yanal: Soldado'nun pozisyonu ceza sahası içinde olsa penaltı mıydı? Bunlara iyi bakalım.

biz kulüpler birliği açıklamasının arkasındayız ama bu hakemlerle sürdürülebilir bir durum yok diyor

mesali biz şerefsiz adi dönek gveren 1 camiayız bizim ebemizi öptüler demek istedi
Aynen
Hakem taraflı değil ama cidden rezildi Tolgay ve şamil ayisida kırmızı yemeliydi
Lakin serdarin yedirdigi ilk gölde buz gibi goldü

Normalde yenilir dalgalarına bakarlardı ama ciddi ciddi sezonu mağlubiyetsiz bitireceklerine falan inandılar sanırım, infial onu gösteriyor. Dünyada bjk ve fb camiası kadar kolay gazabilen başka bir camia olduğunu zannetmiyorum.

Ersun Yanal: Meslek hayatım boyunca hep kendi takımımı konuştum. Birçok pozisyonu tartışıp hakeme bağlamak asla prensibim değil ama lütfen bazı pozisyonlara Fenerbahçe'nin durumuna göre bakmayın.

Ersun Yanal: Soldado'nun pozisyonu ceza sahası içinde olsa penaltı mıydı? Bunlara iyi bakalım.

bunlari kadiköyde yener miyiz reis al ghul

gecen hafta da ceyhunun 5 faulu varmis sari verilmemis
sirf yorumcu 5 faulu oldu diye bu kadar tantana yoksa kimse cikip mensah falan demezdi
herifin faulleri uydurma seyler hakem de biliyo ki kart falan vermedi sirf fbliler zirlamasin diye faul caliyodu

Normalde yenilir dalgalarına bakarlardı ama ciddi ciddi sezonu mağlubiyetsiz bitireceklerine falan inandılar sanırım, infial onu gösteriyor. Dünyada bjk ve fb camiası kadar kolay gazabilen başka bir camia olduğunu zannetmiyorum.
Buna inanmak için embesil olmak lazım çünkü mevcut fizikleri ve oyunları her maç gol yemeye uygun asıl guvendikleri hakemlerdi aslında Ersun sert foulle oynatiyordu kart gitmeyiz kırın diyordu o olay biraz ters tepti

Geri
Üst Alt