STSL 18/19 H:22 | Antalyaspor 0-1 Başakşehir | MS | 18 Şubat

K. Paşa'nın da, Antalya'nın da oyunu sürdürülebilir bir oyun değildi zaten. K. Paşa neyse de, Antalya inanılmaz çöp bi takım. K. Paşa'nın aldığı puanlarda bireysel beceri vardı. Kemal Özdeş diye aylarca reklam yaptılar. Ulan herif Göztepe'de patladı işte. Vasat oğlu vasatın teki. Antalya'nın aldığı puanlarda ise özveri ve şans vardı. Yetenek namına hiçbir şey yok şu takımda. Antalya ve K. Paşa'nın ilk yarıdaki puanları olmazsa şu halleriyle en büyük düşme adayı bunlar olurdu. Erzurum ve Rize epey toparlamış. Bursa ve Akhisar kesin düşer gibi.

Ben penaltı ya da değildirinde değilim ama mete kalkavan denen ... taç atışını o kadar hızlı kullandırdı ki sırf pozisyon incelenemesin diye. Diyecek bir şey yok.

InsAllah sampiyon basak olur, ciddi diyorum. Biz olursak bi 3.temmuz darbesiyle biteriz. En iyisi bunlar sampiyon olsun, yeni bi Devlet gelene kadar futbolda tat tuz kalmayacak.

Walla ozledim o eski fb, bjk ve Gs cekismeleri.

Iste ince ince boyle dogranir

Faulleri taclari ters cal

Rakibe her ikili mucadelede faul yapilmasina izin ver, asla kart cikarma 70. dakikadan once

Robinho gitsin adamin asiline arkadan bassin, pozisyonu pas gec

Oyuncu degisiklikleri ve duran toplarda her seferinde en az 45 saniye yensin, kimseyi uyarma

Macin sonunda 3 dakika uzatma ver

Basaksehir'in boyle kazandigi 11. mac bu sene

Hakemler talimat almasa şu an liderdik. Başakşehir gecen yildan cok geride. Hakemler sayesinde ayaktalar. Cok zorlu bir fiksturleri var. Hakemler devreye girmese bursa puan alir haftaya.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların her maçına bu şekilde hakemler verecekler çünkü bizden bile 1 kişi çıkıp bunu soylemiyor yani bizde heralde akbil şampiyon olsun istiyoruz

Birde soyle dusunun, sayet basak sampiyon olmazsa biz olursak bi 3.temmuz darbesi biz yeriz.. Devleti karsina almacaksin

Galatasaray > Hükümet
InsAllah sampiyon basak olur, ciddi diyorum. Biz olursak bi 3.temmuz darbesiyle biteriz. En iyisi bunlar sampiyon olsun, yeni bi Devlet gelene kadar futbolda tat tuz kalmayacak.

Walla ozledim o eski fb, bjk ve Gs cekismeleri.

GALATASARAY > hükümet

Başakşehir şampiyon şampiyon olacak

8f095551c705b123da984025d420bdfa.jpg

Geri
Üst Alt