Hamza Gölbaşı
Cezalı
Yav antalyadan puan beklemeniz garipti zaten. Rezalet bir takım antalya, ptt seviyesinde top oynuyor. Düşmenin en büyük adaylarından bursayla beraber
Ligimizde normal sartlar altinda Medipol'u maymun edemeyecek bir takim yok
Yav antalyadan puan beklemeniz garipti zaten. Rezalet bir takım antalya, ptt seviyesinde top oynuyor. Düşmenin en büyük adaylarından bursayla beraber
FB maçında saçmalamasaydık her şeye rağmen şu an liderdik. Bu realiteyi nasıl değerlendirmemiz gerekiyor dostum Şafak ?Bu ligin icin akilli oynuyorlar ,hakemlerde kolluyor yapacak bisey yok
Galatasaray'a pes etmek yakışmaz.Bu sezonda şampiyonluğu alıp,Ülkede tepeden tırnağa tüm biatçılara ders vermiş olacağız.InsAllah sampiyon basak olur, ciddi diyorum. Biz olursak bi 3.temmuz darbesiyle biteriz. En iyisi bunlar sampiyon olsun, yeni bi Devlet gelene kadar futbolda tat tuz kalmayacak.
Walla ozledim o eski fb, bjk ve Gs cekismeleri.
Başakşehir'in kalan 12 maçın 7 si içerde. Çok büyük fikstür avantajları var maalesef. İlk yarı iç sahada kaybedilen saçma puanlar yüzünden şampiyonluk zor gibi gözüküyor.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Program başlayalı 5 dk oldukac sn konustular hakemi,galatasarayin kirmizilarini 1 saat konusuyorlar arkadaş
Anladik tamamRize Bursa ve Fenerbahçe. Şu üçlüye verdiğimiz 6 puan şampiyonluktan edecek bizi.
Bu ligin icin akilli oynuyorlar ,hakemlerde kolluyor yapacak bisey yok
Maçı çok izlemedim de 3-4 tane aşırı net pozisyon kaçırdılar gördüğüm kadarıyla.Basak'i bu macta son 20 dakika izledim.Diger 4 maci da izlemistim.Su 5 mactan 13 almalari buyuk adaletsizlik.Gordugum en kotu sampiyon bunlar olacak.Su oyunlarla kaybetmeleri lazim normalde.
Yesinler.Çok da s..imde!Yalnız eğer akbil şampiyon olamazsa talimat verilen hakeminen yoneticisine çok büyük laflar yerler tepeden
Program başlayalı 5 dk oldu
Ya medyadaki saçma sapan adamlardan farkınız yok vallahi