STSL 18/19 H:22 | Antalyaspor 0-1 Başakşehir | MS | 18 Şubat

InsAllah sampiyon basak olur, ciddi diyorum. Biz olursak bi 3.temmuz darbesiyle biteriz. En iyisi bunlar sampiyon olsun, yeni bi Devlet gelene kadar futbolda tat tuz kalmayacak.

Walla ozledim o eski fb, bjk ve Gs cekismeleri.
Galatasaray'a pes etmek yakışmaz.Bu sezonda şampiyonluğu alıp,Ülkede tepeden tırnağa tüm biatçılara ders vermiş olacağız.

İstedikleri kadar diğer 17 takım projecitynin şampiyon olmasını istesin istediği kadar hakemler projecitynin şampiyon olmasını istesin biz tek başımıza bunlarla mücadele edip şampiyon olacaz zor olacak ama zevkli olacak

Çok şey etmeyin Biz ve Fb bunlara çakarız , arada kalan 10 maçta onlar da takılır bizde işi bitiririz.

Fb maçına garanti gözüyle bakma nedenim hakemler başakşehire karşı doğrama yapamıyacakları tek takım Fb.

Hakemler doğramazsa başşak öyle kolay kolay kimseyi yenemez bu ligde.

Basak'i bu macta son 20 dakika izledim.Diger 4 maci da izlemistim.Su 5 mactan 13 almalari buyuk adaletsizlik.Gordugum en kotu sampiyon bunlar olacak.Su oyunlarla kaybetmeleri lazim normalde.
Maçı çok izlemedim de 3-4 tane aşırı net pozisyon kaçırdılar gördüğüm kadarıyla.

Yalnız eğer akbil şampiyon olamazsa talimat verilen hakeminen yoneticisine çok büyük laflar yerler tepeden

hakem baya mikti maçı.bunlar içerde bursaya vs puan kaybeder,sıkıntı etmeyin.

METE Kalkavan in performansından da rahatsızım.Tartismali pozisyonlarda acelesi varmış gibi hemen oynattı.Gozden kaçan Emre'nin de dirseği var.Robinio bin arkadan basma teşebbüsü,son dakikada kritik penaltı pozisyonu var...Her şeye rağmen Başakşehir fark atabilecegi bir maçı zar zor bitirdi.Ayrica takımda iki stoper dışında boy ortalamasi 1,70 olan takıma bütün duran topları bel altı seviyesinde atan Hakan Özmert de ayrı bir vaka olarak karşımıza çıktı.

Program başlayalı 5 dk oldu

Ya medyadaki saçma sapan adamlardan farkınız yok vallahi

kusura bakma ama hakemi konusmuyorlarsa 2 saat ,10 sn bahsedip hahhhhaaaa kiki gecistiriyorlarsa ben bunda alo fatih ararim,medyadan farkimiz biz galatasarayin hakkini savunuyoruz.
Medyadan farkimiz cok buyük.

bence direkt basaksehir-bursa maçı konusunu açın.o maçta puan kaybı yüksek ihtimal

Geri
Üst Alt