STSL 18/19 H:22 | Antalyaspor 0-1 Başakşehir | MS | 18 Şubat

Galatasaray’ın şampiyonluğu için şüpheye düşenler görüyorum.
Belki de en rahat şampiyonluk bu sene gelecek.Bu emekliler topluluğu son haftalardaki tempoyu kaldıramaz.En az 3-4 puan farkla şampiyon oluruz.
Nerede görülmüş Galatasaray’ın son haftalarda potada iken şampiyonluk kaybettiği?
Fenerliler bile bunu kabul etmiş durumda.
Koltuklarınıza yaslanın 22.Şampiyonluğun keyfini çıkartın.

Bu akbil köpekleri genelde sürpriz yerlerde puan birakiyorlar ama bakalım bundan sonra nolacak

Belki de en rahat şampiyonluk bu sene gelecek.Bu emekliler topluluğu son haftalardaki tempoyu kaldıramaz.En az 3-4 puan farkla şampiyon oluruz.
Nerede görülmüş Galatasaray’ın son haftalarda potada iken şampiyonluk kaybettiği?

2002-2003 En büyük korkum da Arena'da Arda ya da Emre attı şampiyonluk geldi vakası olması.

Doğru ama biz herzaman mücadeleyi 8jk ve fenerle yaptıksu an alenen devletle yapiyoruz hakemleri nasıl geçeceksin adamlar zaten oyunla kazanamiyorlar
Hakemler nolacak

Beli olmaz yinede. Bu ibb da iyi değil.
Konya fener ile berabere kalmıştı bu Bursa bir kaç hafta önce.

Normal şartlarda yinede ibb rahat kazanır ama Bursa'da baya baskı altında. Sürpriz olabilir.
Bursa gol atamaz o yapıyla, Beşiktaş'a adam yetiştirmek için malın teki oynuyor haftalardır.

Lima, Yusuf, Sakho önde oynasa olur anca.

InsAllah sampiyon basak olur, ciddi diyorum. Biz olursak bi 3.temmuz darbesiyle biteriz. En iyisi bunlar sampiyon olsun, yeni bi Devlet gelene kadar futbolda tat tuz kalmayacak.

Walla ozledim o eski fb, bjk ve Gs cekismeleri.

Ne çekişmesi yahu ..Senelerdir Galatasarayı nasıl aşağıya çekerim,her türlü yolla nasıl engellerimin hesabını yapan kansızlarla neyin çekişmesi..
Alayı şerefsiz bunların

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başak her maç diken üstünde oynuyo beyler bunu kaçırmayın ..biz ne kadar zorlaniyosak daha fazla zorlaniyolar.emre sertlikle kartsız geçiyor mossoro ve vuaca her müdahalede yerde kalıp kart gösteriyor..büyük planları bu gerisi sağa veraola ver viscayi kaçır.saga ver sola ver arsayı kacir robinhoyu kaçır..garanti maçları yok ikiyi bulamadıkları her maç puan kaybı olasi

70 yeter mi sampiyonluk icin.Ustune cikar mi?70'i alacagiz gibi duruyor da bunlar ne kadar puan kaybeder?
70 almamiz icin son 6-7 haftaya 1-3 puan farkla fln girmemiz lazim basakla,bence zor icerdeki malatya deplasmandaki erzurnayi kesin yeneriz diyemiyorum.

tumblr_pl3xvvkDzH1tfv6ws_1280.jpg
Yav şöyle saçma sapan şeyleri paylaşıp durmayın. Sıktı artık gerçekten. Sokucam silivrinize.

Mete kalkava en basit gozunun onundeki tac atisini vermedi.

Şimdi evren turhan basaksehiri konusmadik kirmizilari penaltilari cok buyuk tepki var dedi

Serkan konustuk ya 1 dk dedi

Geri
Üst Alt