STSL 18/19 H:22 | Antalyaspor 0-1 Başakşehir | MS | 18 Şubat

Bu kadar sayfa ne konuştunuz.

Valla Emrahçığım dün gece yorgun olmama rağmen konuyu bozmak için o kadar çok çalıştım, dağıtmak için uğraştım ama arkadaşlar bana mısın demedi! "Başakşehir'i şampiyon yapacaklar da yapacaklar." "Hakem şöyle de böyle" deyip durdular.

Valla Emrahçığım dün gece yorgun olmama rağmen konuyu bozmak için o kadar çok çalıştım, dağıtmak için uğraştım ama arkadaşlar bana mısın demedi! "Başakşehir'i şampiyon yapacaklar da yapacaklar." "Hakem şöyle de böyle" deyip durdular.
"Emrahçığım" derken anlamadım ne bu samimiyet.

Bizim yönetim hiçbir şey yapamaz.

Abdurrahim Bey gözümün önüne geliyor da o ilişkiler yumağındaki yavru bir kedi, taklacı bir güvercin ve sevimli hayalet Casper halleriyle mi itiraz edecek? Masaya yumruğunu vurup Galatasaray haklarını savunacak? Gerçekten tebessüm ediyorum.

Şampiyonluğu geçtim 2.lik için biz alınıp, Beşiktaş aday gösterildi. Bunu memleket hallerini bilen herkes görür. Fiko'nun hakem ve TFF hakkındaki 180 derecelik dönüşleri birbirine zıt açıklamaları bundandır. BJK'nin canlanması yine bundadır. CL gelirleri ihaleye çıkmış ve Galatasaray ihaleyi kaybetmiştir.

Fakat büyük Galatasaray taraftarının ve mevcut teknik heyetin bu maçı çevirme şansı vardır ve mücadele bu bilinç yapılırsa zor değildir.

Bir tane televizyon kanalında bu yavşakların lehine yapılan hakem hataları konuşuluyor mu?Hayır konuşulmuyor.O zaman topunuzun gelmişini geçmişini geleceğini seveyim.

Maresal gazi ve inshaAllah sehit baskanimizin kurdugu takim uzerinden hem de cok onemli bir secim oncesinde algi oyunu yapmayiniz.

Basaksehir top filan oynamiyor ayaklari titremeye baslamis. Bu sene de o sene degil. Bursa macindan sonraki fiksturu basarili atlatma imkanlari yok

Geri
Üst Alt