Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.667
- 16.054
- 2.538
Ulan zaten ilk yariyi 17. bitirmissin, yapacagin transferler Sadik, Aziz, Tolgay mi olur yahu
14-18 arasi gidip gelmeye devam edersin boyle
2. lig için oraya uygun adamları aldılar işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan zaten ilk yariyi 17. bitirmissin, yapacagin transferler Sadik, Aziz, Tolgay mi olur yahu
14-18 arasi gidip gelmeye devam edersin boyle
Yok o mu başkan. Selçuk Aksoy diye biri konuştuhilmi kulluk mu?
başkan oYok o mu başkan. Selçuk Aksoy diye biri konuştu
altyapıda bol bol melo taklitleri yapardı.onun jenerasyondan altyapıda oynamış olan erdi güncanda fenerlidir mesela,hala GS eşortmanlarıyla antrenman yapacak kadar : )Bu Sadık acaba bunların son maçta kaybettikleri şampiyonluklardan sonra kaç gün ağladı?
Yan hakem santraya doğru koştu net şekilde ve golü vermişti yani. Şüphesi olsaydı kaldırırdı bayrakcı herif.Var olmasa yan hakem kaldırırdı ofsaytı
iyide şampiyonluğa oynayan takımın forvetiyle,düşmemeye oynayan takımın forvetinden beklentiler farklı olur isteyen eleştiri yapabilir kötüye bakarak değerlendirilmez yani ( diagne ligde faydalı olacaktır benim düşüncem o yönde ama beklenti içinde olupta eleştirenlere bişey diyemem )Milletin slimani gibi bir çöplüğü var bizim yüzsüz taraftarlar diagneye laf atıyor ula çarpılırsınız

Ben eleştiriye bir şey demedim eleştirilmeyen topçu yoktur dünyada. Daha 2 günlük adama hakaret falan edildi ondan dedim.iyide şampiyonluğa oynayan takımın forvetiyle,düşmemeye oynayan takımın forvetinden beklentiler farklı olur isteyen eleştiri yapabilir kötüye bakarak değerlendirilmez yani ( diagne ligde faydalı olacaktır benim düşüncem o yönde ama beklenti içinde olupta eleştirenlere bişey diyemem )