STSL 18/19 H:22 | Fenerbahçe 1-1 Konyaspor | MS | 16 Şubat

yalniz eplden gelen oyuncular icin bir suru para ödemelerine ragmen o oyuncularin pek faydasini göremediler. van persie slimani meireles icin kim bilir toplam kac avro harcanmistir bu paranin hakkini veren olmadi cok ilginc

Ne hakemi ya hakem olmasa Konya 3 puani almisti

Skrtel kirmizi gormeliydi

Jahovic'in kirmizisi yanlisti

Bu Sadık acaba bunların son maçta kaybettikleri şampiyonluklardan sonra kaç gün ağladı?
altyapıda bol bol melo taklitleri yapardı.onun jenerasyondan altyapıda oynamış olan erdi güncanda fenerlidir mesela,hala GS eşortmanlarıyla antrenman yapacak kadar : )

bazıları formamızı giydiğinden etkilenmesi,sonra unutamaması gibi şeyler oluyo,daha önce başka takımları tutsalarda.ama 2-3 tanesi şerefsiz cıkıyo arada.

büyük takımsın
rakibin haksız yere 10 kişi kalmış
sen 10 kişi kalman gerekirken hakem oyuncunu atmamış
60 dakika rakibin 10 kişi oynuyor
KÜME DÜŞMEK ÜZERESİN
veee resssmen pozisyona dahi giremiyorsun yaaaa
yuhhhhh

Milletin slimani gibi bir çöplüğü var bizim yüzsüz taraftarlar diagneye laf atıyor ula çarpılırsınız
iyide şampiyonluğa oynayan takımın forvetiyle,düşmemeye oynayan takımın forvetinden beklentiler farklı olur isteyen eleştiri yapabilir kötüye bakarak değerlendirilmez yani ( diagne ligde faydalı olacaktır benim düşüncem o yönde ama beklenti içinde olupta eleştirenlere bişey diyemem )

Bu aliş bize aklınca laf sokmuştu ellerinde serdar tolga gibi varsa alırız diye.Var aliş Eren var selçuk var ahmet var onlarıda alsana bi zahmet 1.ligde bu adamlar çok iş yapar bak akıllı bıdık seni.:asd:

iyide şampiyonluğa oynayan takımın forvetiyle,düşmemeye oynayan takımın forvetinden beklentiler farklı olur isteyen eleştiri yapabilir kötüye bakarak değerlendirilmez yani ( diagne ligde faydalı olacaktır benim düşüncem o yönde ama beklenti içinde olupta eleştirenlere bişey diyemem )
Ben eleştiriye bir şey demedim eleştirilmeyen topçu yoktur dünyada. Daha 2 günlük adama hakaret falan edildi ondan dedim.

2 tane sakatat yerli stoper aldılar diye götleri kalkmıştı yabancı sınırı gelsin dıye ınsallah gelirde o çöplerle hep böyle sürünürsünüz şikeci şerefsizler

Geri
Üst Alt