STSL 18/19 H:22 | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray | MS | 17 Şubat

Halil Umut Meler'i begenmemissiniz ama bizim maclarda yamugu olmadi henuz.

Onyekuru yerine Yunus oynasin artik bu sansi hakkediyor hatta fernando yerinede alt yapidan biri denenmeli

Benfica modumuzu bayağı düsürdü. Maç günleri normalde 5-6 dakikada bi mesaj gelirdi bu topige

Benfica maçı moral bozdu hakikaten. Bende de heyecan yok. Gerçi AL falan umurumda değil. Şu Bjk, Başak, Fb, Ts, Kulüpler Birliği, Federasyon, Mhk vs... hepsini üst üste koyup şampiyon olabilirsek bu sefer neredeyse AL'yi almış kadar sevinirim. Normalde TR şampiyonluklarına o kadar anlam yüklemem lakin bu sene olanlar normal değil. Bu saydığım şerefsiz kurumların tabutlarına son çiviyi çakmak istiyorum. Öyle bir çakalım ki bir daha kendilerine gelemesinler. O yüzden aslında çok kritik maç. Tamam mı devam mı maçı. Lakin takım ışık vermiyor özellikle Diagne şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu. Sahada 10 milyon avroluk bir oyuncu göremedim.

50bee8e5e452694e433a9ece3285e0b2.jpg

Adının olduğu her yerdeyiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım Fatih Hoca leş oğlu leş Fernando ve makarna beyinli Onyekuru'yu yine 11 oynatmak gibi bir hataya düşmez.

Senin DMC'en yüzde 90 ikili mücadele kaybetme oranıyla oynadı en son Benfica maçında. Daha da bir şey demek gereksiz herhalde.

Bugün Trezeguet kıçını yırtacaktır kendini beğendirebilmek için.
İY/MS 1/2 diyorum.

Orta sahası iyi olan her takım bizi yener kasımpaşanın nasıldır bilmiyorum

4-4-2 oynasak ya Kostas ve Diagne ilerde

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Feghouli
Fernando
Ndiaye
Emre Akbaba