STSL 18/19 H:22 | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray | MS | 17 Şubat

Emre iyi olacak dedi
Mariano'da da sıkıntı var dedi son 30 dk alabiliriz dedi
Selçuk Donk olması gereken dedi TERİM

böbreğimi galatasaraya basmıştım cuma günü kadroyu gördüm ağlıyorum hüngür hüngür

dogru tabiki takımı oyuncuları en iyi bilen hoca fakat ndiayeyi kesmesi mantıksız olmus ortasahada 2 tane duran adamla oynuyoruz

önde baskı yapmayıp uzun top oynayacaz heralde
Selçuk'un oynaması, Onyekuru'nun kesilmemesi oyunu ortada kilitleyip kontraatak oynayacağımızın göstergesi gibi. Belhanda'nın da tek pası becerebilmesi bu argümanımı mantıklı kılıyor. Selçuk defans arkası toplarla ve kontralarda derine atacağı paslarla kağıt üzerinde doğru bir mantık eğer oyun planımız buysa. Kaldı ki, Selçuk şu anda Ndiaye'den de Fernando'dan da fizik olarak daha iyi durumda. En azından son oynadığında bunu gösterdi. Bakın Selçuk diyorum. Bitik Selçuk. Orta sahada durum vahim.

Türkiye liginde üç kulvarda yarışacak tek takım bile yok. Maalesef haftada iki maç yapamıyor oyuncular, illa bi arıza çıkıyor. Moralim bozuldu.

------------Muslera-------------
---Lyundama-Donk-Marcao---
Linnes------Selçuk--------Emre
-----------Belhanda-------------
Feghouli---Diagne---Onyekuru

Böyle dizilir. Linnes ve Emre'yi tercih etmesi önde oynatmak için sanırım.

Kasımpaşanin defansi çok kötü,artık ileride az buz yakalanan pozisyonları bitirecek oyuncusuda yok belki biraz trezeguet kipirdanabilir mutlak 3 puanı almak şart

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşanin defansi çok kötü,artık ileride az buz yakalanan pozisyonları bitirecek oyuncusuda yok belki biraz trezeguet kipirdanabilir mutlak 3 puanı almak şart

Oda yokmuş kadroda pardon bu kasimpasayi her türlü almamız lazım azat toptik kim lan

Linnesin 29 gün icinde 9. maci

Geri
Üst Alt