Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk'un oynaması, Onyekuru'nun kesilmemesi oyunu ortada kilitleyip kontraatak oynayacağımızın göstergesi gibi. Belhanda'nın da tek pası becerebilmesi bu argümanımı mantıklı kılıyor. Selçuk defans arkası toplarla ve kontralarda derine atacağı paslarla kağıt üzerinde doğru bir mantık eğer oyun planımız buysa. Kaldı ki, Selçuk şu anda Ndiaye'den de Fernando'dan da fizik olarak daha iyi durumda. En azından son oynadığında bunu gösterdi. Bakın Selçuk diyorum. Bitik Selçuk. Orta sahada durum vahim.dogru tabiki takımı oyuncuları en iyi bilen hoca fakat ndiayeyi kesmesi mantıksız olmus ortasahada 2 tane duran adamla oynuyoruz
önde baskı yapmayıp uzun top oynayacaz heralde
Bende diyalizden yazıyorum renkdaşböbreğimi galatasaraya basmıştım cuma günü kadroyu gördüm ağlıyorum hüngür hüngür
ft hocama yalvarsak kampanya başlatsak zararımızı tazmin eder mi acabaBende diyalizden yazıyorum renkdaş
gitti mi diyosun bizim böbrekler dur bakalım ya ne olacak ümidini kesmeft hocama yalvarsak kampanya başlatsak zararımızı tazmin eder mi acaba
çok net gittigitti mi diyosun bizim böbrekler dur bakalım ya ne olacak ümidini kesme
Oda yokmuş kadroda pardon bu kasimpasayi her türlü almamız lazım azat toptik kim lanKasımpaşanin defansi çok kötü,artık ileride az buz yakalanan pozisyonları bitirecek oyuncusuda yok belki biraz trezeguet kipirdanabilir mutlak 3 puanı almak şart
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi