STSL 18/19 H:22 | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray | MS | 17 Şubat

Erzurum-Rize macinda tepki cekti.Birak buyuk takim macini Super Lig'de bile mac almasi zor birkac hafta
Doğru ben onu atlamışım. Yalnız bu işin suyu çıkmaya başladı iyice. Zaten maç verilen belli sayıda hakem var, o onu istemiyor bu bunu istemiyor. Nasıl çıkılacak bu işin içinden bakalım.

Oyuncuların çok akıllı olması gerek.Hakemle polemiğe girmeden,sinirlenmeden fişi çekmeleri lazım.

Ali Palabiyik sikintili bir atama, bizimle son donemki maclarina bakarsak:
  • Galatasaray 3 - 0 Sivasspor (25.08.17), aleyhimize cok faul uydurup cok sari kart cikartmisti
  • Akhisarspor 1 - 2 Galatasaray (06.05.18), aleyhimize skandal bir penalti karari cikmisti
  • Galatasaray 1 - 0 Goztepe (19.08.18), 12 dakika icinde takimimiza 4 sari kart gostermisti, ucu yanlisti
  • Galatasaray 1 - 1 Bursaspor (19.10.18), Bursalilar bize hayvan gibi faul yapmis, sakatliklar yuzunden uc degisiklik hakkimizi da kullanmak zorunda kalmistik ama bir kirmizi bile yememislerdi, faullerin cogu zaten calinmamisti, golu de penaltidan yemistik
  • Galatasaray 2 - 2 Rizespor (08.12.18), vermedigi Linnes penaltisi ile 3 puanimizi gasp etmisti

Maçın 17 Şubat günü olduğunu yeni idrak ettim, o gün benim doğum günüm, hediyeleri sevmem ama Galatasaraydan gelecek 3 puana yok demem. :sarıkalp::kırmızıkalp:
Deplasmandaki hiçbir maç üzerine sağlıklı düşünemiyorum, bu maçı alırız herhalde.​

Geri
Üst Alt