STSL 18/19 H:22 | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray | MS | 17 Şubat

Mitroglu 11 de oynasa iyi olur adam nereye pas atacagini biliyor az kalsin assist yapiyordu.

Diagne böyle bir adam oyun içinde faydalı olur ama kart görür ve tripleri vardır katlanacağız.

Hafta kostasla başlayalım direk.Bu jagne nedir la böle.Herif 70 lik devirmiş maça çıkmış gibi.Allahtan 2 arap çok formdada kazandık daha zorlu maçlarda bu adam böle öynasın direk puan kaybını yazın.

Donup dolasip ayni noktaya geliyoruz. Plansiz programsiz is yapan bir yonetim var. En bariz acigimiz icin aylarca yatip hic bir hazirlik yapmamislar. Ben Terim'in topcu izledigini zannetmiyorum.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim’in ilk istedigi Diagne degildi istedikleri belliydi Marcao ve Luyindama onlarda cok iyiler.

Diagne taraftar baskisiyla alinan oyuncu yoksa vermezlerdi o parayi diagneye.

13 milyon euro cope atildi ya yazik gunah gercekten. Kim karar veriyor bu transferlere. 80 milyon TL, tüm sezonun tribün geliri belki de

Takım harika top oynadı. Bu takım biraz daha alışınca gol mol yemez. Ama çok fırfır 1 6 numara lazım donk çok ağır. Sanki maçı 0.5 e almışız gibi oynuyor

Çok ağır oynuyoruz abi, topu dolaştırana kadar asırlar geçiyor. Gamsız adam çok. Ben sahada böyle futbol görmek istemiyorum.

İki forvet oynadık 1 tane orta acmadilar takım çok kopuk..orta saha forvetleri tanimiyo kapar ne eder bilmiyorlar. O yüzden her topu onyekuru ya çıkarıyorlar ..çok ciddi forvetle oynamayı bilmeme sorunumuz var .tandem oturdu gibi çok başarılı oynadı bugün .hele lyundama süper bı kral

Mustafa Cengiz'in mutlaka Abdürrahim'i transferden uzaklaştırması lazım. Hatta hocanın dahi klasik transfer hatalarına kafa tutacak bir yönetici koymalı bu işe.

Hoca da scout ekibiyle daha çok zaman geçirmeli

Geri
Üst Alt