STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Birde Başakşehire berabere kalsalar tadindan yenmez

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Şenol sevicilere iyi oldu bu maç.

Az kalsın 3-0 dan 4-3 bile olacaktı maç.

Yalnız bu tür beraberlik feneri ligde net tutmuş oldu bence.
bjk için şampiyonluk yarışması bitmiştir. İkinciliği için yarışır ancak bu saatten sonra bir kaç hafta daha.

Besiktas 55. dakika itibariyle 100 pas yapmisti, HAHAHAHA

Yav derbiyi 3-0 yenersin, 0-3 yenilirsin ama bir saatte kendi sahanda sadece 100 pas uretebildiysen buna Burak Yilmaz etkisi derler

Ve bu yuzden Burak Yilmaza sahip hicbir takimi sampiyonlukta rakip olarak gormem

haftaya Rize fener e çakar derdim de biri hem rizeli hem fenerli. Umarım dış müdahale olmaz ...

Burak 3.golü attıktan sonra sevinçten ağlıyodu çocuk gol anonsuna eşlik ederken
Hahahaha

Hadi çocuk ağlayabilir çocuktur da adama ne oluyor orası enteresan. Alt tarafı küme düşme hattındaki takıma gol atmışsın, bunlar kazara AL'yi falan alsa neler yaşanacağını tahmin bile edemiyorum. Hayatımda bu kadar ajitasyon yapan ve abartan insan topluluğu görmedim. Mide bulandırıcılar baya baya tiksiniyorum.

gscimbomun övdüğü kim varsa almayacaksın kagawa ikinci yarı sahada yoktu,ilk yarı içinde o kadar övülecek bir performansı yoktu rakibe ve kıyasladığın adama göre değişir tabi..
Bu özelliğimizi bi silaha çevirirsek yakarız ortalığı
Bu fenerle nasıl berabere kaldık, Şenör imparator'dan daha iyilerle geçen ilk yarının ardından şu final enfes oldu. :asd:
akhisar g.t oluşundan sonra 2. g.t oluşu yaşamaları ağır olmuştur :asd:

basaksehirin bjk ve fb galibiyetleri kesinlestigi icin sevinenleri anlamak güc. bu sene basaksehir güle oynaya sampiyon olur. bizde anca diagneye gol attirmak icin ugrasalim.

Beşiktaş 2. yarı ne yaptı hakikaten, amacı neydi ? İhtiyarları takıma doldurmaya devam etsinler, rezil herifler.

O değil de berabere bitmesi MUHTEŞEM OLDU MUHTEŞEM.

Beşiktaşla puan farkı 5 oldu ikincilik konusunda biraz rahatladik.
Fenerbahçe hala küme düşme hattında sıkıysa yat Başakşehir'e şimdi.

Bu burak denilen herifi 2.yarıda izledinizmi.Bütün hucumların içine sctı yine.Gerek aptalça kaptırdığı toplarla gerekse yaptıgı hücum faullerle.Futbol oynamasını bilmeyen bu herifi 2 gol atınca göklere çıkarmakta ayrı bir komedi.

basaksehirin bjk ve fb galibiyetleri kesinlestigi icin sevinenleri anlamak güc. bu sene basaksehir güle oynaya sampiyon olur. bizde anca diagneye gol attirmak icin ugrasalim.
Başak hiç beklenmedik maçlarda puan kaybı yapacak mesele bizde bitecek yine. Bizim maç hariç 7 puan kayıp bekliyorum başaktan.

Fb Rizeyi yenerse salar başakşehir maçını , bjk zaten saldı bile , başakşehiri bizim dışımızda kim yenicek çok merak ediyorum Anadolu takımlarından hayır beklemiyorum artık.

Geri
Üst Alt