STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

fb bugüne kadar kime yatmış acaba
galatasaray-sampiyon-olmasin-diye-sahayi-terketmek_625874_m.jpg

Kadikoydeki derbi ile ilgili guncel hislerini okumak isterim

2. yarıdaki feneri gördükten sonra kadıköydeki müsabaka adına kötü hislere sahip olmaya başladım

Valla bugunku mactan sonra fb macinin ilk yarisini 4-0 onde kapatsak kazandik diyebilir misin?Ben diyemem.

Maci takip etmeyecegim gecen seneki gibi.Kulakligi takar interneti kapatir issiz bir yerde yururum yine.Kadikoy'de galibiyet gelene kadar izlemeyecegim.

Cok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu

Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler

Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar

Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi
Bu ne

basaksehirin bjk ve fb galibiyetleri kesinlestigi icin sevinenleri anlamak güc. bu sene basaksehir güle oynaya sampiyon olur. bizde anca diagneye gol attirmak icin ugrasalim.

Neden kesinleşsinki.Kargaların 2.olma ümitleri hala sürüyor.Fener hala küme düşme adaylarından en çok riskte olan takım.Haftaya rizeyi yenme ihtimalleri yok bu arada.

Fb Rizeyi yenerse salar başakşehir maçını , bjk zaten saldı bile , başakşehiri bizim dışımızda kim yenicek çok merak ediyorum Anadolu takımlarından hayır beklemiyorum artık.
devlet bahceli basaksehir mi biz mi sampiyon olacak onu aciklasinda önümüze bakalim artik maclari takip etmeyelim sonucu ögrenelim

Şenol sevicilere iyi oldu bu maç.

Az kalsın 3-0 dan 4-3 bile olacaktı maç.

Yalnız bu tür beraberlik feneri ligde net tutmuş oldu bence.
bjk için şampiyonluk yarışması bitmiştir. İkinciliği için yarışır ancak bu saatten sonra bir kaç hafta daha.

Ft Senolu örnek alsın yazanlar vardı 3 3 olunca ikinci dünya savaşının son günlerinde güney amerikaya kaçan naziler gibi darmadağan oldular :D :D :D

Cok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu

Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler

Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar

Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi

Dürüst olmak gerekirse Fener o maça kadar hep yenilse de bize karşı favori çıkardı zaten. Yıllardır olmayan şey bu sene de olmaz.

Duruma göre beraberlik çıkarmaya çalışırız. Yenersek ne ala tabi.

Önemli olan Fener'in Başak'a da çelme takması.

Tinercilerin almasını can-ı gönülden isteyenlerdendim. Nasılsa Arena'da bunları bir şekilde dize getirirdik. Bu sebeple şikecilerin Başak maçına asılması için bu maçta yenilmeleri önem arz ediyordu. Şu bir gerçek ki şikeciler her türlü eğlence konusuna meze olabilir ama derbilerin hakkını veriyorlar.

Hahahaha

Hadi çocuk ağlayabilir çocuktur da adama ne oluyor orası enteresan. Alt tarafı küme düşme hattındaki takıma gol atmışsın, bunlar kazara AL'yi falan alsa neler yaşanacağını tahmin bile edemiyorum. Hayatımda bu kadar ajitasyon yapan ve abartan insan topluluğu görmedim. Mide bulandırıcılar baya baya tiksiniyorum.
zaten oyuncumuymus neymıs poz verıyordu yav kamerayı görunce. illa o cıvıklığı yapacaklar
heh işte ağla dur oğlunla sabaha kadar şimdi
çocukta sağlam travma yaşamıştır ömrü boyunca unutamaz artık

Beşiktaş 2. yarı ne yaptı hakikaten, amacı neydi ? İhtiyarları takıma doldurmaya devam etsinler, rezil herifler.

Sol tarafta ciddi sıkıntıya düştüler. 3 golde beşiktaşın sol tarafından geldi. Orada iyi pas yaptılar karşılık veremediler. Quaresma'yı ilk golden sonra alması gerekirdi.

Adam diyor ki, maçın en güzel golü Hasan Ali'nin golü.

Oradan beyaz saçlı Bjk'li sıçan Turgay diyor ki; "Maçın en güzel golü direkten döndü, Burak uçan kafayla attı, gol olmadı."

Ya sen nasıl bir şekilsin ne biçim bir yorumcusun ya. Amigo.

Bu burak denilen herifi 2.yarıda izledinizmi.Bütün hucumların içine sctı yine.Gerek aptalça kaptırdığı toplarla gerekse yaptıgı hücum faullerle.Futbol oynamasını bilmeyen bu herifi 2 gol atınca göklere çıkarmakta ayrı bir komedi.
Besiktas 55. dakika itibariyle 100 pas uretebildi sadece, net Burak Yilmaz faktoru.

Keske yasi biraz daha genc olup karakartala 4-5 sene hizmet etseydi. Biz cektik, birazda baskalari ceksin bu yeteneksizi. Bunu sahaya surecegiz diye Sneijderleri sol acik, Drogbalari orta saha felan oynattik.

bu maçtan sonra moral bulurlar diyosunuz ama bizim maçtan sonra aynı yorumlar yapıldı kötü alanyayı yendikten sonra 4 beraberlik,2 mağlubiyet aldılar..

Geri
Üst Alt