- 30 Ocak 2019
- 1.919
- 1.093
- 303
Bjkliler cok mutlu lan,sadigin faulunu konusmuyorlar hayret.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb bugüne kadar kime yatmış acaba
Kadikoydeki derbi ile ilgili guncel hislerini okumak isterim
2. yarıdaki feneri gördükten sonra kadıköydeki müsabaka adına kötü hislere sahip olmaya başladım
Bu neCok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu
Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler
Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar
Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi
basaksehirin bjk ve fb galibiyetleri kesinlestigi icin sevinenleri anlamak güc. bu sene basaksehir güle oynaya sampiyon olur. bizde anca diagneye gol attirmak icin ugrasalim.
devlet bahceli basaksehir mi biz mi sampiyon olacak onu aciklasinda önümüze bakalim artik maclari takip etmeyelim sonucu ögrenelimFb Rizeyi yenerse salar başakşehir maçını , bjk zaten saldı bile , başakşehiri bizim dışımızda kim yenicek çok merak ediyorum Anadolu takımlarından hayır beklemiyorum artık.
geriye dustukleri maclarda taraftarlar takımın aleyhine donmeyecek. ic saha macları icin avantaj oldu.la niye olmadı adamlar bu moralle şampiyon mu olacak birader
Şenol sevicilere iyi oldu bu maç.
Az kalsın 3-0 dan 4-3 bile olacaktı maç.
Yalnız bu tür beraberlik feneri ligde net tutmuş oldu bence.
bjk için şampiyonluk yarışması bitmiştir. İkinciliği için yarışır ancak bu saatten sonra bir kaç hafta daha.
Cok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu
Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler
Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar
Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi
Bu adam gerçekten puyolmuş ben ikna oldum şahsenSadık Çiftpınar: "Rakip taraftarlar Fenerbahçe kümeye diye bağırırken biz sahaya çıktık ve Fenerbahçe ile şaka olmayacağını gösterdik."
![]()
zaten oyuncumuymus neymıs poz verıyordu yav kamerayı görunce. illa o cıvıklığı yapacaklarHahahaha
Hadi çocuk ağlayabilir çocuktur da adama ne oluyor orası enteresan. Alt tarafı küme düşme hattındaki takıma gol atmışsın, bunlar kazara AL'yi falan alsa neler yaşanacağını tahmin bile edemiyorum. Hayatımda bu kadar ajitasyon yapan ve abartan insan topluluğu görmedim. Mide bulandırıcılar baya baya tiksiniyorum.
Beşiktaş 2. yarı ne yaptı hakikaten, amacı neydi ? İhtiyarları takıma doldurmaya devam etsinler, rezil herifler.
Besiktas 55. dakika itibariyle 100 pas uretebildi sadece, net Burak Yilmaz faktoru.Bu burak denilen herifi 2.yarıda izledinizmi.Bütün hucumların içine sctı yine.Gerek aptalça kaptırdığı toplarla gerekse yaptıgı hücum faullerle.Futbol oynamasını bilmeyen bu herifi 2 gol atınca göklere çıkarmakta ayrı bir komedi.