Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Yaw sacmalama
Ne konuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw sacmalama
Beşiktaş vs Fenerbahçe, 20.04.2003, Trendyol Süper Lig | Mackolik.com
Beşiktaş vs Fenerbahçe, 20.04.2003 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
Bu macta ozetini bulamadim ama Umit Ozat toptan ayagini cekiyor golden once, bir de gol yedikten sonra guluyordu bir futbolcu. Cok zaman oldu cok hatirlamiyorum. Onun disinda sike ve hile ile hep yaris icinde olduklari icin yatmadilar tabi kimseye ama bu sene gor simdi. Rize'yi yenerlerse hic zorlamadan verirler maci City'e..
antuda bjk+rize maclarindan 4 puan cikarirsak basaksehire rahatlikla maci verebiliriz yazmisti angutun biri. bunlar o isleri iyi bilir11 hafta mı az yoksa 11 puan fark mı bjk koptu işte hala ne diyorsun.
Fb 28 yaparsa Erzurum bize yenilirse 21 de kalıyor 7 puan fark nereye kapanıyor , Akhisarda baya geride.
Bursa , Paşa falan da maça alamıyor Fb başakşehir maçına 13 yabancıyla bile çıkar Rize maçını alırsa.
tamam kardeşim fener başağa yatacak üstüne bjk de yatacak
üstüne fener bizi de yenip başağı şampiyon yapacak
he olur da fener puan alırsa yüzünüz kızarmayacak nasıl olsa yatacaklar dediniz ama olmadı hiçbir bağlayıcılığı yok
Ne konuda
Cok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu
Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler
Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar
Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi
Ben aksini düşünenlerdenim hocam. Tinercileri Arena'da bir şekilde yenerdik biz. Aslolan şikecilerin bu maçta yenilip, küme düşme tehlikesini hissedip her anlamda bocalaması ve buna bağlı olarak ise Başakşehir maçına asılmalarıydı. Maçın 3-0'dan bu hale gelmiş olması şahsen beni üzdü.Karışık duygular içindeyim.
Maydanozsporun 3-0'dan 3-3 yapması
Düşme potasındayken 1 puan alması
Jimnastikçilerin 3-0'dan galibiyeti vermesi
CL için büyük avantaj yakalamamız
Maydanozsporun 3 puan alamaması
Bu maçtan bizim için çıkacak en iyi skorun beraberlik olması
Toplamda sevindiren olaylar ağır basıyor.
bir de bjknin 2.lik icin bastiracagini falan sananlar var. bjk bitmis okeye dönüyor maks 45 dk kondisyonla oynuyorlar onuda dinlenerek oynadiklari halde bugün oynayamadilar bile. tek eleme bile olsa hic bir türk takimi eleme gecip herhangi bi turnuvaya katilamaz.2.olarak Cl diyenler var hala bu takım Avrupa'da son 30 a yakın maçta 2 maç aldı ostersundusu bile yenemedi çıkacak 3 eleme geçicek kalacak Cl'ye hayal bu hayal takıma tam 7 tane topçu lazım 3 turu geçmemiz için Ffp yüzünden 1 tane bile alamıyoruz elimizdeki sağlam topçuları satıp anca alırız o da yine ortaya aynı takım çıkacağını gösterir.
tamam kardeşim fener başağa yatacak üstüne bjk de yatacak
üstüne fener bizi de yenip başağı şampiyon yapacak
he olur da fener puan alırsa yüzünüz kızarmayacak nasıl olsa yatacaklar dediniz ama olmadı hiçbir bağlayıcılığı yok
Yatacaktan kasit bile bile yenilecekler degil ki
Canlarini dislerine takmayacaklar, olum kalim macina cikmayacaklar
Jimnastikciler su kadar depresyona girmemistir. Biz döküldügümüz sene Hagi'yle kadiköyde galibiyeti kacirdik, sike sezonunda trabzonu yendik. Üc büyüklerin derbi reaksiyonu belli olmaz.
Ama jimnastikcilerin akbilspora karsi genel bir ezikligi var. Ben maydanozsporun akbilsporla berabere kalacagini düsünüyorum.
erzurum ve akhisarı hesaba katan mı var?fener düşerse 16. olarak düşer.bursa,kasımpaşa,fener ve ankaragücü 16.için aday işte.bursa,paşa maç alamıyor diyosun.bursa basaksehire 7 pozisyona girip atamamış.bundan sonra kazanamayacak demek çok saçma.adamlar maçlara asılacaklar.fener daha ankaragücü deplasmanına gidecek.yani şu hesaplama baya yanlış.ayrıca fener kasımpaşayla da deplasmanda oynayacak.11 hafta mı az yoksa 11 puan fark mı bjk koptu işte hala ne diyorsun.
Fb 28 yaparsa Erzurum bize yenilirse 21 de kalıyor 7 puan fark nereye kapanıyor , Akhisarda baya geride.
Bursa , Paşa falan da maça alamıyor Fb başakşehir maçına 13 yabancıyla bile çıkar Rize maçını alırsa.