Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.379
- 9.736
- 2.568
Renktas senin fikirlerine itibar ederim.Sen simdi Fener,Basak'tan puan alir mi diyorsun?
santraforsuz oynarsa fenere gol atamaz başak, ft stadından alır fener puan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas senin fikirlerine itibar ederim.Sen simdi Fener,Basak'tan puan alir mi diyorsun?
Kankii ben kral da demedim ama şu maç özelinde adam kusursuz oynadı neredeyse ki Burakı en formda dönemlerinde bile eleştirirdim. İlk yarı killer zaten ikinci yarı Bjk de ayakta kalan tek adamdı he ne ifade eder o ayrı da kaldı yani adam.Burak Yilmaza kral diyen aptallar nerde
bir de bjknin 2.lik icin bastiracagini falan sananlar var. bjk bitmis okeye dönüyor maks 45 dk kondisyonla oynuyorlar onuda dinlenerek oynadiklari halde bugün oynayamadilar bile. tek eleme bile olsa hic bir türk takimi eleme gecip herhangi bi turnuvaya katilamaz.
öngörün hk.
erzurum ve akhisarı hesaba katan mı var?fener düşerse 16. olarak düşer.bursa,kasımpaşa,fener ve ankaragücü 16.için aday işte.bursa,paşa maç alamıyor diyosun.bursa basaksehire 7 pozisyona girip atamamış.bundan sonra kazanamayacak demek çok saçma.adamlar maçlara asılacaklar.fener daha ankaragücü deplasmanına gidecek.yani şu hesaplama baya yanlış.fener kasımpaşayla da deplasmanda oynayacak.
tıpkı erzurum ankaragücü macını alsaydı bize karşı asılmazdı dediğiniz gibi bu bakış açısı yanlış.erzuurm her maça asılmak zorunda.umarım anlatabilmişimdir
Yalnız herif çok iyi golcü. Birde futbol oynamasını öğrenmiş olsaydı Avrupa'ya giderdi galiba büyük takımlara.Besiktas 55. dakika itibariyle 100 pas uretebildi sadece, net Burak Yilmaz faktoru.
Keske yasi biraz daha genc olup karakartala 4-5 sene hizmet etseydi. Biz cektik, birazda baskalari ceksin bu yeteneksizi. Bunu sahaya surecegiz diye Sneijderleri sol acik, Drogbalari orta saha felan oynattik.
Ek olarak şampiyonluk geliri var hocam. Buradan gelecek gelire sahip olmakta bizim için CL'ye doğrudan katılım kadar önemli.2.olarak Cl diyenler var hala bu takım Avrupa'da son 30 a yakın maçta 2 maç aldı ostersundusu bile yenemedi çıkacak 3 eleme geçicek kalacak Cl'ye hayal bu hayal takıma tam 7 tane topçu lazım 3 turu geçmemiz için Ffp yüzünden 1 tane bile alamıyoruz elimizdeki sağlam topçuları satıp anca alırız o da yine ortaya aynı takım çıkacağını gösterir.
Ek olarak şampiyonluk geliri var hocam. Buradan gelecek gelire sahip olmakta bizim için CL'ye doğrudan katılım kadar önemli.
BJKli olduk renktas mac boyuBu sonuca sevinenlere guluyorum ,ikisinde basak maci var.
Fb bu maci kaybetseydi,moralmen biteceklerdi.
Bjk rakip olamaz bize zaten.
Senol istifa eder ,bu beraberlik yuzunden degil 2.yari bjk oynamadigi icin.
Kankii ben kral da demedim ama şu maç özelinde adam kusursuz oynadı neredeyse ki Burakı en formda dönemlerinde bile eleştirirdim. İlk yarı killer zaten ikinci yarı Bjk de ayakta kalan tek adamdı he ne ifade eder o ayrı da kaldı yani adam.
fenerbahce anca şike yapıp suya götürür susuz getirirdi.onu da beceremediler.erzurum için genel konustum.ayrıca 1 puanla 3 puan arasında cok fark var.İşin içindeki Fb ise en ince ayrıntıyı düşünücen Fb seni suya götürür susuz getirir anlamazsın şimdi ilerde belki.
Erzurum Ankarayı yensin bize asılmaz demedim ben.
iyi de bunun için sadece iddialı olmak etken değil ki
geçen sene bjk başak deplasmanında ölü gibiydi şampiyonlukta da iddiaları vardı rezalet oynadılar , başak çok puan kaybedecek boşuna olayı dramatize ediyorsunuz zaten büyükleri genelde yeniyorlar ama içerde çok berabere kalacaklar biz kazanır mıyız önemli olan o
Niye kusayım beraberlik bizim için en iyi sonuçNefretini bana degil Bjklilere kus
Medipol bu iki takimi tokatlayinca, Fener de bizi Kadikoy'de tokatlayinca konusalim bir daha